Tydelig, lyttende og vidende afdelingsleder til Ungeområdet i Socialforvaltningen
Brænder du for ledelse, og er du særligt optaget af socialt arbejde for udsatte borgere? Vi forventer, at du drømmer om et afdelingslederjob i København, og at du er fagligt vidende om udsatte målgrupper.
Vi leder efter en holdspiller, som kan se sig selv som en del af ledergruppen på fem i Ungeområdet i Din Sociale Indgang i Københavns Kommune.
Hvem er vi?
I Din Sociale Indgang har vi samlet Socialforvaltningens myndighedsarbejde for at skabe de bedste forudsætninger for, at borgere med psykiske sårbarhed, udsathed eller handicap kan leve et liv med en høj grad af egenmestring og udvikling. Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt for at skabe de bedste løsninger for borgerne. Din Sociale Indgang blev etableret den 1. januar 2025, så vi er en ny ledergruppe i Ungeområdet, men med masser af erfaring.
Kort om Ungeområdet
I Din Sociale Indgang har vi opdelt os i aldersgrupper, så Ungeområdet har ansvaret for overgangen barn til voksen og for de unge år ind i voksenlivet, hvor målgruppe skal finde sig til rette i et voksenliv.
I Ungeområdet er vi opdelt i fire afdelinger, så sagsbehandlerne arbejder med forskellige målgrupper. Tre af afdelingerne arbejder med borgere, som er udsatte, er psykisk sårbare eller har autisme. Disse afdelinger kalder vi UPA. En afdeling arbejder med borgere, som har erhvervet hjerneskade, udviklingshæmning eller fysisk funktionsnedsættelse. Den kalder vi HUF.
Som en særlig afdeling har vi UPA 3, som primært arbejder med udsatte borgere, og som også løser opgaver for voksne over 30 år.
UPA 3
I UPA 3, hvor du skal være afdelingsleder, arbejder sagsbehandlerne med udsatte borgere i funktioner, som har både myndighedsopgaver og relationsopgaver. Det er en opsøgende, udgående og håndholdt indsats, fordi det er det, der skal til for, at vi kan lykkes med hjælpen til de mest udsatte borgere.
UPA 3 har i dag 16 medarbejdere, som arbejder i forskellige projekter, som har det til fælles, at målgrupperne er udsatte. Nogle af projekterne er midlertidige med mulighed for forlængelse, andre er varige indsatser. Det særlige for afdelingslederen i UPA 3 er, at du skal arbejde tæt sammen med andre aktører på området. Det er fx Region Hovedstadens Psykiatri, jobcentret eller aktører, som arbejder med udsatte målgruppen.
Dine opgaver som afdelingsleder
Som afdelingsleder i Socialforvaltningen arbejder du ud fra et lederkompas, som definerer dine opgaver som leder. Lederkompasset, som skal sætte en klar retning for ledelse i Socialforvaltningen og samtidig udgøre et fælles grundlag for, hvordan vi helt grundlæggende taler om og bedriver ledelse. I lederkompasset i alle ledelseslag i Socialforvaltningen er der strategisk, faglig, drifts- og personaleledelse.
Dine primære arbejdsopgaver vil være at
- lede og understøtte medarbejderne i UPA 3
- indgå i Ungeområdets ledergruppe og i den fælles retning for Din Sociale Indgang
- samarbejde med aktører, som arbejder med UPA 3’s målgruppe
- sikre rettidig og korrekt sagsbehandling i afdelingen
- sikre god trivsel og et godt arbejdsmiljø i UPA 3
Hvem er du?
Vi søger dig, der
- er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant socialfaglig baggrund
- har erfaring som leder, minimum et år
- har erfaring med sagsbehandling inden for serviceloven på myndighedsområdet
- har viden om målgruppen udsatte
Hvorfor skal du søge lederjob hos os?
Vi er en dynamisk ledergruppe, som har højt til loftet, og vi vil gerne udvikle en ledergruppe med en bred viden, hvor vi kan understøtte hinanden, så vi samlet set har en fælles retning for ledelse af Ungeområdet.
Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Tiltrædelse pr. 1. juni 2025.
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst for socialrådgivere, socialformidlere og/eller HK-overenskomst for administration og IT.
Arbejdsstedet er på Borups Allé 43, 2200 København N.
Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte områdechef Merete Lefeldt på 26 31 51 37.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Søg via linket senest tirsdag den 22. april 2025
Samtaler afholdes den 24. og 25. april 2025 i Telehuset, Borups Allé 43, København N.