Sygeplejerske med høj faglighed til vores nye ACT-team i Hjemløse- og Udsatteenheden

Søg jobbet

Pleje
Andre arbejdsområder
Fuldtid
Fastansættelse

Genopslag

Har du lyst til at være en del af et specialiseret team, der forventes at være førende på hjemløseområdet i Danmark?

Hjemløse- og Udsatteenheden søger sygeplejerske med høj faglighed til en spændende og alsidig stilling i vores nye ACT-team.

Vi har fået midler til at udvide vores indsats for borgere i hjemløshed eller risiko herfor og søger derfor en sygeplejerske, der har lyst til at være med fra start, når vi opretter enhedens tredje ACT-team. Et ACT-team består af en sygeplejerske, fem socialpædagogiske bostøttemedarbejdere og en myndighedssagsbehandler.

ACT (Assertive Community Treatment) er en individuel tværprofessionel indsats (§ 85), hvor målgruppen har behov for tidsubestemt social- og sundhedsfaglig støtte i hverdagen. ACT er en helhedsorienteret, fleksibel og udgående støtte til borgere med fx psykiske og somatiske lidelser og oftest samtidigt misbrug. Borgerne har vanskeligt ved at benytte det eksisterende støtte- og behandlingssystem og har derfor brug for intensiv tværprofessionel støtte i forbindelse med indflytning i egen bolig og for efterfølgende at kunne fastholde boligen. ACT-teamet arbejder efter Housing First-princippet og tager udgangspunkt i borgerens håb og drømme.

Stillingerne er placeret i Hjemløse- og Udsatteenheden, som bl.a. varetager opsøgende relationsarbejde på gadeplan, myndighedsområdet på herberg-, krisecenter- og rusmiddelområdet, Housing First-indsatser, skæve boliger og visitation. Hjemløse- og Udsattenheden har ca. 160 medarbejdere, som alle motiveres af at gøre en forskel for udsatte borgere.  

Arbejdsopgaver 
Som sygeplejerske i ACT er dine arbejdsopgaver sundhedspædagogiske. Hvert ACT-team yder helhedsorienteret tværprofessionel støtte til 40 borgere i eget hjem, og som sygeplejerske skal du i et tæt samarbejde med teamet motivere, planlægge, koordinere, guide og vejlede både borgere og samarbejdspartnere vedrørende borgerens sundhed. Du vil samtidig indgå i et monofagligt fællesskab med fire andre ACT-sygeplejersker, hvor sparring og samarbejde er højt prioriteret.

Dine arbejdsopgaver indebærer ikke instrumentelle opgaver som sårpleje, medicindosering eller opgaver, som hjemmesygeplejen varetager. Arbejdet foregår primært i og omkring borgerens bolig.

Selvom der er tale om et meget selvstændigt arbejde, er gode kommunikations- og samarbejdsevner en vigtig forudsætning. Vi søger en dedikeret holdspiller, der ved, at vi lykkes bedst, når vi sparrer med hinanden, og når vi arbejder sammen. 

Vores målgruppe har ofte store udfordringer i livet, i omgangen med andre mennesker og i forhold til at indgå i samfundet helt generelt. Du skal være parat til at være vedholdende, empatisk og opmuntrende – også når der er tale om et langt sejt træk. Du skal samtidig være rummelig og have styr på dine egne grænser. 

Du kan læse mere om ACT på Social- og Boligstyrelsens hjemmeside.

Vi forventer, at du

  • er uddannet sygeplejerske
  • har interesse for og solid erfaring med målgruppen
  • er fleksibel, tålmodig, handlekraftig og kan tænke i kreative løsninger 
  • kan navigere i, at borgerne sjældent lader sig indordne i de standardiserede kasser, som kommunens systemer ofte opererer med
  • har lyst til at indgå i en fælles udviklingsproces i et tværprofessionelt team med andre nye kollegaer
  • har mod på både at arbejde selvstændigt – og tæt sammen i et tværfagligt team
  • har erfaring med at arbejde med mål og dokumentation
  • har en nysgerrig tilgang og ser værdi i at være en del af et arbejdsfællesskab med et højt ambitionsniveau

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.   

Arbejdstiden udgør 37 timer ugentligt og ligger primært i dagtimerne.   

Vi ønsker stillingen besat den 1. oktober 2024.    

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.    

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sygeplejerske Emilie Bilde på 2361 6915, sygeplejerske Thea Henssel på 2440 1957, sygeplejerske Rebekka Normark på 4032 8063 eller afdelingsleder Maria Johannson på 2999 7991.
 

Søg via linket senest fredag den 23. august 2024
Ansættelsessamtaler vil finde sted torsdag den 29. august 2024.

Om Borgercenter Voksne (BCV)
I Borgercenter Voksne (BCV) hjælper vi københavnere i udsatte og psykisk sårbare positioner. Vi tager afsæt i borgernes håb, drømme og ressourcer og understøtter den enkeltes vej mod et mere selvstændigt liv – og med en større kobling til det almindelige samfundsliv. Vi har fokus på borgerens recovery gennem en rehabiliterende indsats. BCV’s kerneopgave er at støtte den enkelte borgers udvikling mod at leve et så godt og selvstændigt liv som muligt.