Socialfaglige medarbejdere til Hjemløse- og Udsatteenheden - Skæve Boliger

Søg jobbet

Pædagogik
Andre arbejdsområder
Fuldtid
Fastansættelse

Fra hjemløshed til bolig – en mulighed for at arbejde blandt udsatte i Skæv Bolig.

Rammen for borgers liv
Hjemløse- og Udsatteenheden støtter på forskellig vis tidligere hjemløse i forskellige typer boligløsninger. En af disse boligløsninger er vores Skæve Bolig-afdelinger, som består af syv matrikler, hvor der bor mellem 8 og 18 borgere sammen i en rækkehusligende konstellation. Skæv Bolig har eksisteret siden 2001 og det er en boligform hvor Københavns Kommune inden for en årrække udvider med adskillige nye matrikler. På hver matrikel er der tilknyttet to sociale viceværter, som samarbejder med borgerne omkring deres social- og sundhedsfaglige problematikker.

Målgruppen
Målgruppen for Skæve Boliger er voksne med særlige behov, der ofte har svært ved at bruge de almindelige offentlige hjælpesystemer på egen hånd. De har sammensatte problemer indenfor misbrug, psykisk sygdom, sundhedstilstand og social adfærd, og de har ofte i mange år levet på gaden eller ind og ud af herbergerne.  

Borgerens liv i kommunen
Beboerne lever et liv på egne præmisser - hvor den socialfaglige indsats tilpasses borgers individuelle behov. Den faglige opgave er at understøtte borgerens ønsker og behov, der hvor de ønsker hjælpen. Meget lidt af det arbejde vi udfører, følger en standard og du skal være i stand til at arbejde kreativt med at finde mulige veje at gå med borgers problematikker.

Det betyder at du skal være parat til at være vedholdende, empatisk og opmuntrende, borgerne har brug for at du både kan gå ved siden af, foran såvel som foran og bagved dem afhængigt af kontekst. Du skal næres af langvarige relationer, hvor du er i stand til at bevare nysgerrigheden på borger. Samtidigt skal du også være rummelig, have styr på dine egne grænser og konfliktmægling er et vilkår.

Den helt primære opgave er nærvær og samvær med borgerne på matriklen, men der er også praktiske opgaver i boligmiljøet såvel som på udendørsarealerne.

Hvem er vi?
Vi er en blanding af nye og gamle medarbejdere, da vi er blevet opnormeret til to medarbejdere på hver matrikel. Det betyder at vi er en gruppe i udvikling, der er i gang med at afsøge en ændret kerneopgave og styrke arbejdsfællesskabet på matriklerne såvel som mellem matriklerne.

Vi søger to medarbejdere, som

  • har en socialfaglig baggrund
  • har interesse for at arbejde med vores komplekse målgruppe
  • er god til at holde overblikket over et bredt felt af opgaver
  • er handlekraftig og kan tage ansvar
  • er god til at samarbejde både internt og eksternt
  • har lyst til at være en del af en specialiseret enhed
  • har en positiv tilgang og vil indgå og bidrage positivt til det kollegiale fællesskab

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Aflønning er efter principperne om Ny Løn. Arbejdstiden er i dagtimerne.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Stillingerne ønskes besat fra 1. februar 2025.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Hvis du er interesseret i at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte social vicevært Tanja på 20 35 44 59, social vicevært Theis på 29 31 36 05 eller afdelingsleder Tina på 24 87 67 65.

Søg via linket senest tirsdag den 10. december 2024
Ansættelsessamtaler holdes mandag den 16. december 2024.