Selvstændig og moden ernæringsassistent eller kok til Tingbjerghjemmets køkken

Søg jobbet

Drift og service
Andre arbejdsområder
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Vil du være med til at lave bæredygtig og ernæringsrigtig mad fra bunden?

Hvem er vi?
Tingbjerghjemmet er et selvejende plejehjem i Brønshøj med 55 beboere og et godt køkkenteam.

På Tingbjerghjemmet sætter vi en stor ære i at lave bæredygtig, ernæringsrigtig mad fra bunden af friske og hovedsageligt økologiske råvarer, der både er klimavenlige og i sæson. Vi gør meget ud af, at vores mad og måltider minder om det, beboerne tidligere har været vant til at spise. Vi laver dog også mad fra det mere moderne køkken. Herudover laver vi dagligt forskellige diæter, herunder dysfagi.

For de fleste beboere er maden dagens højdepunkt, og de har medindflydelse på de forskellige menuer.

Da vores mangeårige kollega er gået på efterløn, søger vi nu en ny til vores team.

Vi tilbyder

  • høj faglighed i køkkenet, der afspejler sig i den mad, vi tilbyder de ældre
  • høj grad af medindflydelse på arbejdsgange og rutiner
  • gode kolleger, der glæder sig til at tage imod dig og sørge for, at du får en god introduktion
  • fire faglærte ansatte i køkkenet inkl. dig og en medhjælper
  • en arbejdsplads med masser af humor, og vi lægger stor vægt på det gode arbejdsmiljø
  • mulighed for at udvikle sig fagligt og komme med nye ideer til produktionen
  • gratis massage hver 14. dag

Københavns Kommune tilbyder dertil masser af inspiration og faglig udvikling via opskrifter, rådgivning og kurser fra vores samarbejdspartner Meyers Madhus. Se mere her: https://maaltider.kk.dk/jobs

Vi leder efter en ny kollega, som

  • kan arbejde både selvstændigt og i team
  • har interesse for og gerne erfaring med kost til ældre med dysfagi og andre kostrelaterede diæter
  • har høj faglighed og en faglig stolthed omkring kost og ernæring
  • kan planlægge og bestille mad, men oplæring vil også ske
  • arbejder kreativt i forholdt til at nedbringe madspild
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret samt være ansvarlig for egenkontrol og sikre den gode hygiejne
  • kan arbejde med IT på brugerniveau og bruge forskellige it-baserede programmer, som har betydning for den daglige drift
  • vil bidrage aktivt til vores arbejdsfællesskab, hvor høj faglighed, et godt samarbejde, humor og gensidig respekt er i højsædet

Ansættelsesvilkår
Stillingen er fast på
30 timer ugentligt. Dine arbejdstider vil ligge indenfor tidsrummet kl. 07.00-18.00 på hverdage og med vagt hver 4. weekend. Samt aftenvagt hver 4. uge indenfor tidsrummet kl. 11.00-18.00.

Vi deler årets helligdage imellem os. Derudover afholdes aftenarrangementer 4-5 gange årligt, hvor køkkenet laver maden.

Ansættelsesstart snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Har du brug for flere oplysninger om den ledige stilling, kan du kontakte køkkenleder Bibi Dybdahl på 8256 6045 eller forstander Jette Riis på 8256 6000.

Send os dit CV og en kort ansøgning med et par ord om, hvad du bringer til (køkken)bordet.

Søg via linket senest torsdag den 12. september 2024
Vi holder løbende samtaler.