Pædagoger til E-huset

Søg jobbet

Pleje
Fuldtid
Fastansættelse

Bliv en del af en rummelig arbejdsplads med et højt fagligt niveau, hvor der er fokus på respekt for det enkelte menneske og det levede liv

E-huset er et §108 tilbud til 48 borgere, der lever med alkoholafhængighed og fortsat alkoholindtag.

Beboerne i E-huset (for det kalder vi dem nu) er som oftest mænd midt i livet. De har som følge af et langt liv med afhængighed af alkohol behov for hjælp. Det være sig fysisk, psykisk som socialt.

Beboerne kommer ved indflytning typisk fra gaden, herberg eller eget hjem. Man bor i gennemsnit i E-huset i et par år. Enkelte flytter på plejehjem.

Som pædagog i E-huset samarbejder du dagligt med beboeren om at opfylde mangeartede behov. Vi ønsker at arbejde på et højt fagligt niveau med fokus på respekt for det enkelte menneske og det levede liv.

Personalegruppen er tværfagligt sammensat af pædagoger, social- og sundhedshjælpere/assistenter, akademikere samt sygeplejersker. Alle ansatte arbejder med en høj grad af selvstændighed, hvilket afføder løbende krav om, at man kan sige til og fra.

Alle beboere har tilknyttet en socialfaglig og en sundhedsfaglig kontaktperson. Vi er organiseret i tre medstyrende teams med otte medarbejdere i hvert team.

Vi har social- og sundhedsfaglige koordinatorer, der hjælper os, når vi har brug for det.

Målgruppen kræver, at vi er omstillingsparate og kan tage hurtige beslutninger. Hverdagen kræver, at vi har overskud til akutopståede problemer, dilemmaer eller uforudsete situationer. Det samme gør den politiske organisation, vi arbejder i.

Vi har sjældent lange stabile perioder, hvor vi stagnerer. Tværtimod udvikler og tilpasser vi os kontinuerligt ift. de aktuelle krav og behov, som både målgruppen og det politiske system har til os.

Arbejdsmiljøet i E-huset er rart og rummeligt. Vi ønsker at samarbejde tværfagligt, at hjælpe hinanden og vi har respekt for vores kolleger og vores indsats. Vi arbejder i et adstadigt tempo, så både beboerne og vi selv kan følge med.

Samarbejdet med beboerne er præget af dagsformen og rummer meget gerne aktiviteter og forskelligt praktisk arbejde. Hver dag håber vi at hjælpe beboerne med personlig hygiejne og oprydning, ligesom vi gerne går en tur i Netto med dem.

Vi ønsker, at du

  • har erfaring og interesse for arbejdet med socialt udsatte borgere
  • er fagligt velfunderet og kan strukturere din arbejdsdag. Vi arbejder tværfagligt, og det er vigtigt, at du ikke er fedtet med dine monofaglige overvejelser
  • har kompetencer indenfor konflikthåndtering og –nedtrapning og gerne erfaring med Low Arousal
  • har kendskab til målgruppen og en respekt for, at ikke alle er lige forundt
  • ikke er bange for praktiske opgaver
  • kender dine egne begrænsninger og er i stand til at respektere husets rammer og betingelser. Herunder beboernes daglige og til tider massive alkoholindtag. Langt de fleste beboere ryger men hjælper os gerne med at lufte ud

Vi tilbyder

  • en fast stilling 32-37 timer ugentligt med blandede dag- og aftenvagter og med weekendarbejde hveranden eller tredje weekend
  • tilkaldevikarstillinger
  • individuel introduktion med mentorordning
  • løbende supervision
  • et roligt arbejdstempo med tid til både faglig refleksion, frokost og finurligheder

Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. 

Der er tale om i alt tre stillinger inkl. vikarstillinger.

Ansættelse hurtigst muligt. 

Yderligere oplysninger  
E-Huset er en del af Center for Udsatte Voksne og Familier i Borgercenter Voksne, Socialforvaltningen.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte socialfaglig koordinator Arne Møller eller TR Lone Jørgensen på 2631 2124. Her kan du også rekvirere vores funktionsbeskrivelser og medarbejderhåndbog. 

Alternativt kan tilbudsleder Eva Lausted kontaktes på 2637 4768. 

Søg via linket senest onsdag den 23. oktober 2024
Ansættelsessamtaler afholdes den 28. oktober 2024.

Om Borgercenter Voksne (BCV)
I Borgercenter Voksne (BCV) hjælper vi københavnere i udsatte og psykisk sårbare positioner. Vi tager afsæt i borgernes håb, drømme og ressourcer og understøtter den enkeltes vej mod et mere selvstændigt liv – og med en større kobling til det almindelige samfundsliv. Vi har fokus på borgerens recovery gennem en rehabiliterende indsats. BCV’s kerneopgave er at støtte den enkelte borgers udvikling mod at leve et så godt og selvstændigt liv som muligt.