Omstillingskonsulenter til indsatsen ”Tværfaglige Teams med Nærvisitation” i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Søg jobbet

Andre arbejdsområder
Fuldtid
Tidsbegrænset job (vikariater, projektstillinger mv.)

Er du god til at indgå i udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at forme fremtidens ældrepleje i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i København.

Visitationen i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune (SUF) søger to omstillingskonsulenter til indsatsen ”Tværfaglige Teams med Nærvisitation” i henholdsvis område Nord og i område Syd. Stillingerne er tidsbegrænset til en 2-årig periode, og er en del af den indsats, der skal realisere, at SUF fremadrettet arbejder ud fra de værdier, rammer og krav som den nye ældrereform tegner i fremtidens ældrepleje.

I opgaven vil indgå et tæt samarbejde på tværs af de to områder, men også et tæt samarbejde med ledere og medarbejdere i visitationen, såvel som et tværgående samarbejdede hen over byen med omstillingskonsulenterne fra de fem hjemmeplejeområder og konsulenter fra det fagcenter i SUF, der er tovholder på processen.

Om visitationen
I visitationen er vi 173 medarbejdere fordelt over to huse. Omstillingskonsulenterne i visitationen vil blive ansat med en konsulent i område Nord, der har adresse på Helsingborggade 16 på Østerbro og en konsulent i område Syd, der har adresse på Krumtappen 2 i Valby.

De to områder har et tæt samarbejde, og det forventes, at omstillingskonsulenterne arbejder tæt sammen og på tværs af de to områder. Det betyder, at der vil være transport mellem de to bydele, og opgaver som varetages på tværs af bydelene uanset tilhørsforhold.

Stillingen som omstillingskonsulent vil være placeret under visitationslederen. Du vil sammen med din kollega i visitationen indgå i en omstillingsproces, hvor I sammen vil være tovholdere på processen, og derfor ofte vil deltage i ledermøder sammen med den samlende ledergruppe, der består af to visitationsledere og ni afdelingsledere. Derudover vil der være møder og opgaver i visitationens personalegrupper og i det tværgående netværk sammen med omstillingskonsulenter, ledere og medarbejdere fra hjemmeplejens fem enheder.

Opgaven som omstillingskonsulent i visitationen vil omfatte

  • facilitering af møder
  • undervisning af ledere og personale
  • udvikling af nye arbejdsgange
  • igangsættelse af afprøvninger
  • opfølgning og evaluering af afprøvninger samt sikre løbende udvikling og fremdrift.

Om dig
For at lykkes i denne stilling, er det vigtigt, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne på master eller kandidatniveau, eller en mellemlang videregående uddannelse og dertil et godt kendskab til SUF og en solid forståelse for den kommende ældrereform, og hvilke forandringer i myndighedsarbejdet dette fordrer.

Du skal have gode kommunikations- og samarbejdsevner, da opgaven kræver løsninger på tværs af enhederne, og evnen til at skabe relationer og sikre følgeskab bliver en central del af opgaveløsningen. Du skal også kunne håndtere de udfordringer, der kommer i forbindelse med større omstillingsprocesser, og det vil være en fordel, hvis du tidligere har indgået i større omstillingsprocesser, men dette er ikke et krav.

Vi skal i gang med en udvikling, der vil ændre måden vi i SUF varetager ældreplejen. Det bliver en lærerig, sjov og udfordrende proces at være en del af, og vi glæder os til at komme i gang. Hvis dette lyder som en stilling for dig, ser vi frem til at høre fra dig.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.
Omstillingskonsulenten vil referere til:

Nord: Myndighedsleder Sofie Seemann.
Syd: Myndighedsleder Anne Arvel.

Tiltrædelse den 1. november 2024 eller snarest muligt.

Mere information
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte myndighedsleder Anne Arvel på 2053 3528.

Søg via linket senest søndag den 8. september 2024
Vi forventer at afholde samtaler den 17. september.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.kk.dk.