Nærværende tilbudsleder med stærk samarbejdsprofil til Botilbuddet Radisevej på Amager
Vil du være med til at sikre et godt liv for vores psykisk sårbare beboere? Har du en inspirerende lederstil, hvor andre får lyst til at følge dig? Og er du optaget af, hvordan arbejdsmiljø, drift og kvalitet kan gå hånd i hånd? Så er du måske vores nye tilbudsleder på Botilbuddet Radisevej.
Om dine opgaver
Som tilbudsleder på Radisevej får du brug for din ledelsesfaglige viden, din erfaring med drift og dine samarbejdskompetencer.
Radisevej er et midlertidigt botilbud med plads til 30 unge i alderen 18-25 år, der er visiteret efter Servicelovens § 107. I Københavns Kommune arbejder vi ud fra en recoveryorienteret og rehabiliterende tilgang. Vi arbejder målrettet for, at den unge på sigt bliver i stand til at bo i selvstændig bolig, kan varetage job eller anden beskæftigelse.
Vi har et bredt samarbejde med socialpsykiatriske tilbud, flere forvaltninger i Københavns Kommune, hospitaler, læger m.m., så samarbejde med høj kompleksitet er noget du mestrer og finder spændende. Derudover forventer vi, at du trives i en politisk styret organisation med masser af udvikling og løbende forandringer.
På Radisevej er vi særligt optagede af at skabe en attraktiv arbejdsplads for medarbejderne og et trygt botilbud for beboerne, hvor udviklingsperspektivet er i fokus. Blandt andet har Radisevej lige iværksat 4-dages arbejdsuge for medarbejderne, hvilket har givet en lagt højere grad af fleksibilitet i vagtplanlægningen, men også til gavn for beboerne, der i højere grad oplever sammenhæng i samarbejdet med medarbejderne.
Radisevej er en del af et tværgående forløbsprograms projekt. Forløbsprogrammet er en struktureret og målrettet indsats for unge på midlertidige botilbud efter SEL § 107. Radisevej arbejder allerede nu med hverdagsrehabilitering, men med forløbsprogrammet arbejdes der i højere grad på at styrke systematikken og styrke inddragelsen af de unge.
I disse projekter og i kvalificering af den social- og sundhedsfaglige indsats vil din opgave blive at understøtte processerne i tæt samarbejde med afdelingslederen.
Lederkompasset i Socialforvaltningen
Lederkompasset beskriver forventninger til tilbudslederens fire ledelsesområder: strategisk, faglig, personale og drift. Forventningerne er, at du
- som strategisk leder udvikler tilbuddet på baggrund af de politiske beslutninger, og du samarbejder på tværs og er god til at skabe mening og mål. Selvom du har det overordnede ansvar, så ser du strategisk arbejde som en holdsport sammen med borgere, afdelingsledere og medarbejdere
- som faglig leder kan omsætte de faglige indsatser til konkrete indsatser for borgerne. Du inspirerer, støtter og skaber plads til refleksion om daglig praksis og har øje for at udvikle medarbejdernes og afdelingsledernes faglige kompetencer og tilgange i takt med ny viden på området og ændringer i borgernes behov
- som personaleleder sætter holdet af kompetente afdelingsledere og medarbejdere. Du udvikler afdelingsledernes faglighed og motiverer og skaber engagement hos alle ansatte. Du har også et tæt samarbejde med afdelingsledere og medarbejdere om at skabe en tryg og attraktiv arbejdsplads præget af samarbejde, ordentlighed og respekt
- som driftsleder følger systematisk op på enhedens økonomi og ressourcer, og du tager ansvar for overholdelse af budgettet. Du strukturerer og følger op på opgaveløsningen på tilbuddet, så det er klart og meningsfuldt for afdelingsledere og medarbejdere og sætter klare borgerrettede mål samt udvikler og tilpasser løbende til aktuelle behov, forventninger og krav.
Derfor søger vi efter dig, der har erfaring med tillidsbaseret og driftsorienteret ledelse præget af dine gode relationelle kompetencer og din empati, og vi forventer, at du har erfaring med ledelse af ledere, så du kan uddelegere og inddrage. Du skal være i stand til at navigere i spændingsfeltet mellem det overordnede tilbud og vores målrettede indsatser. Vi forventer også, at du har erfaring med og ser mulighederne i et konstruktivt og inddragende samarbejde med borgerne.
Til at understøtte dig vil du få en stærk stabsunderstøttelse til såvel faglige som driftsmæssige opgaver, og vores administrative fællesskab står klar med hjælp og støtte til både økonomi og HR.
Vi tilbyder
Radisevej er en del af Center for Unge og Midlertidige Boformer. Ledergruppen i centeret består af en centerchef, fem tilbudsledere og 10 afdelingsledere. I lederteamet lægger vi stor vægt på det gode og tætte samarbejde på tværs af hele organisationen og i vores lederteam, og vi er gode til at sparre fagligt med hinanden. Vi arbejder i fællesskab ud fra en recovery- og rehabiliterende tilgang, der er hele Borgercenterets faglige ståsted. Du kan læse mere om vores faglige tilgang i Borgercenter Voksnes omstillingsplan ”Borgerens vej mod et selvstændigt liv” her.
Er det dig, der bliver vores nye tilbudsleder, kan du se frem til en onboardingplan, hvor du bliver introduceret til alle områder af dit nye ansvar som tilbudsleder for Radisevej. Vi skræddersyr din introduktion til dig, og udvikler og justerer den i samarbejde.
Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder et spændende og udviklende job med løn, der forhandles efter principper om Ny Løn efter aftale med forhandlingsberettiget organisation.
Vi ønsker stillingen besat den 1. februar 2025 eller snarest muligt.
Det er en betingelse, at vi kan indhente straffeattest og udvidet reference. I henhold til gældende aftaler i Københavns Kommune kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet straffeattest.
Har du lyst til at høre mere?
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Lene Benn på 23 32 69 91.
Søg via linket senest mandag den 2. december 2024
Vi afholder første samtale den 9. december og 2. samtale den 16. december 2024. Kandidater, som går videre til 2. ansættelsessamtale, skal gennemføre en test inden 2. ansættelsessamtale. Ydermere vil der være en case ved 2. ansættelsessamtale.
Om Borgercenter Voksne (BCV)
I Borgercenter Voksne (BCV) hjælper vi københavnere i udsatte og psykisk sårbare positioner. Vi tager afsæt i borgernes håb, drømme og ressourcer og understøtter den enkeltes vej mod et mere selvstændigt liv – og med en større kobling til det almindelige samfundsliv. Vi har fokus på borgerens recovery gennem en rehabiliterende indsats. BCV’s kerneopgave er at støtte den enkelte borgers udvikling mod at leve et så godt og selvstændigt liv som muligt.