Leder til Den Korte Snor – en kriminalitetsforebyggende indsats for unge i Københavns Kommune
Ser du kriminalitetsforebyggelse som et fælles samfundsanliggende, der bedst varetages igennem samarbejde? Motiveres du af at arbejde med at højne en fælles kriminalpræventiv faglighed og af at lede et dedikeret arbejdsfællesskab med opgaven i fokus? Og er du klar til at bruge din ledelsesfaglighed, erfaring og viden til at stille udsatte unge bedre i livet? Så er det dig, vi søger.
Om Den Korte Snor
Den Korte Snor er en kriminalitetsforebyggende indsats målrettet børn og unge i alderen 10-17 år, der udviser uroskabende, kriminel eller bekymrende adfærd. Indsatsen består primært af intensivt kontaktpersonsarbejde og familierådgivning, der har til formål at øge trivslen hos den unge og dennes familie og at ruste den unge til at vælge konstruktive alternativer til kriminalitet.
Den Korte Snor dækker hele København geografisk og er organiseret omkring en delt ledelse på tværs af myndigheds- og udførerområdet. Indsatsens kontaktpersoner og familierådgivere er ansat i fem lokale myndighedscentre og refererer i det daglige til en lokal afdelingsleder. Som leder af Den Korte Snor har du ansvar for, at kontaktpersoner og familierådgivere arbejder inden for den fælles metodiske ramme i Den Korte Snor, og samtidig har du personaleledelsesansvar for indsatsens fem bydækkende medarbejdere.
Som leder af Den Korte Snor er det din opgave at kvalitetssikre indsatsen ved at udvikle det metodiske grundlag i overensstemmelse med en foranderlig målgruppe af unge og i henhold til den nyeste viden på forebyggelsesområdet.
Som leder vil dine opgaver være
- faglig ledelse, herunder ansvar for, at Den Korte Snor bevarer og videreudvikler en stærk kriminalitetsforebyggende profil
- at planlægge og afvikle løbende kompetenceudvikling og tværgående netværksaktiviteter for indsatsens samlede medarbejdergruppe
- personaleledelse af indsatsens bydækkende medarbejdere (en psykolog, en faglig koordinator, en skolekonsulent, en fritids- og familiekoordinator og en projektmedarbejder)
- økonomistyring af den bydækkende enheds budget
- monitorering, dokumentation og præsentation af indsatsens resultater
- facilitering af Den Korte Snors lederforum med deltagelse af fem afdelingsledere fra myndighed samt øvrige statusmøder med disse ledere
- at bidrage aktivt til det tværgående samarbejde i Center for Børn og Unge
Vi forventer, at du
- har en relevant akademisk baggrund
- har et par års ledererfaring fra en politisk styret organisation, gerne på socialområdet eller inden for det kriminalitetsforebyggende område
- har gode erfaringer med at koordinere komplekse opgaver med mange interessenter og gerne erfaring med delt ledelse
- arbejder struktureret, analytisk og har gode samarbejdsevner, der bidrager til løsning af kerneopgaven gennem både beslutninger, kompromiser og kreative løsninger
- er ambitiøs på egne og på borgernes vegne
Vi tilbyder
Du bliver en del af det nyetablerede Center for Børn og Unge i Socialforvaltningen i Københavns Kommune, der træder i kraft i 2025. Vi arbejder på tværs af forebyggende tilbud og døgnområdet med at sikre de bedst mulige betingelser for Københavns udsatte børn og unge. Du får en spændende og udviklende stilling med mange samarbejdsflader både i og uden for organisationen med mulighed for at sætte dit præg på Københavns Kommunes samlede kriminalitetsforebyggelsesprofil. Du får et dedikeret team af kompetente medarbejdere, der vægter tværfaglighed og sparring højt. Endelig bliver du en del af et ambitiøst og inkluderende ledelsesfællesskab på tværs af myndigheds- og udførerområdet, der har blik for tværgående samarbejde og fælles løsninger.
Ansættelsesvilkår
Du vil referere til områdechef Klaus Scheibye. Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst og forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
Ansættelse pr. 1. januar 2025 eller hurtigst muligt.
Yderligere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef i Center for Udsatte og Kriminalitetstruede Unge (CUKU) Klaus Scheibye på 30 70 60 75.
Søg via linket senest onsdag den 20. november 2024
Første samtale afholdes den 22. november 2024 og anden samtale den 28. november 2024. Der gennemføres et testforløb forud for og case i forbindelse med anden samtale.
Om Borgercenter Børn og Unge, BBU
Borgercenter Børn og Unge (BBU) understøtter børn, unge og deres familier i vanskelige perioder af deres liv. Vi modtager og behandler underretninger fra borgere og professionelle, der er bekymrede for et barns trivsel, ligesom familier med behov for støtte selv kan henvende sig. Vi har forskellige tilbud til målgruppen, herunder dagbehandlingstilbud, døgninstitutioner og forebyggende tilbud som fx gadeplansarbejde, vi samarbejder med skoler og institutioner og arbejder med kriminalitetsforebyggelse. Det er vores opgave at understøtte en barndom med trivsel og tryghed, at forebygge omsorgssvigt og at give udsatte børn og unge et godt fundament for voksenlivet