Kreativ, udviklingsorienteret og fagligt dygtig kok til Jobcenter København – Center for Sprog og Integration
Vil du være med til at skabe oplevelser i en kantine med store ambitioner, der betjener både medarbejdere og borgere med sund, økologisk og varieret kvalitetsmad i en af Jobcenter Københavns kantiner? Så er du måske den gastronom, vi søger.
Kantinen servicerer hele huset med morgenmad, frokost og mødeforplejning ugens fem dage i dagtimerne. Kantinen fungerer desuden som praktiksted med undervisning og vejledning af borgere - primært med et integrationsbehov.
Du vil have opgaver inden for den daglige produktion af fx salater, kolde anretninger og varme retter. Du vil samarbejde med kantinens ansvarlige kok og kantinens øvrige personale.
Du vil i køkkenet få kollegaer, som er medproducerende i tilberedningen af maden, kollegaer, der har det primære ansvar for borgerne i praktik, kollegaer, der er ansvarlige for selve serveringen og kundebetjeningen samt egentlige serviceassistenter.
Kantinen forventes at servicere ca. 300-400 spisende om dagen.
Som kok i vores kantine forventer vi, at du
- har en faguddannelse som kok
- har lyst til at indgå aktivt i udvikling og produktion af velsmagende mad og vil være med til at præge kantinens drift
- kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med det øvrige personale
- er imødekommende og har et positivt sind
- har interesse for at arbejde i et mangfoldigt miljø med mennesker af forskellige baggrunde og sproglige forudsætninger, og at du er rummelig og motiverende i samarbejdet
- er hjælpsom og serviceminded i kundebetjeningen og i stand til at kommunikere på dansk med kantinens brugere og øvrige ansatte
- holder humøret højt og gejsten oppe – selv når du er presset
- er indstillet på at være en del af et team og selv bidrage aktivt til den fælles opgave
- har erfaring med en pædagogisk tilgang til mennesker
- efterlever Københavns kommunens retningslinje for økologi
Kantinen har fokus på
- god og velsmagende mad
- højt hygiejneniveau
- gode madoplevelser til vores gæster
- økologi
- sund og varieret kost
- minimering af madspild
- servicebevidsthed - også i en travl hverdag
- udvikling
Vi tilbyder
- et spændende job med stor kontaktflade
- gode arbejdstider - kantinen har åbent hver dag i dagtimerne og lukket helligdage og weekender
- en organisation i konstant udvikling og forandring
- en arbejdsplads, der lægger vægt på høj faglighed, trivsel og godt arbejdsmiljø
Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og indenfor rammerne af lokal løndannelse.
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.
Vi ønsker stillingen besat pr. 1. marts 2025.
Mere information
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingschef Martin Skriver Nielsen på 61 65 19 67 (mellem kl. 9.00-15.00) eller ansvarlig kok Lars Holst på 21 54 72 67 (mellem kl. 9.00-15.00).
Ansættelsesstedet er: Emdrupvej 72, 2400 København NV.
I forbindelse med ansættelse indhenter vi straffeattest og referencer.
Du kan læse mere om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen her.
Jobcenter København – vi hjælper nyankomne flygtninge og familiesammenførte i job og uddannelse, og vi giver danskuddannelse til ledige, der har en anden etnisk baggrund end dansk for at understøtte vejen til job.
Søg via linket senest søndag den 5. januar 2025
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 2-3.
Om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen
I Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen hjælper vi hver dag året rundt københavnere i job og uddannelse eller finder andre veje videre for borgerne. Vi understøtter virksomhederne med at finde den rette arbejdskraft. Vi inddrager borgerne, stiller konstruktive krav, og vi tror på, at vi sammen kan skabe fremskridt. Vi er Danmarks største beskæftigelsesforvaltning, og vi er med til at sætte en høj standard på beskæftigelsesområdet ved at arbejde strategisk med udvikling af driften, servicedesign og nye digitale løsninger. Vi har fokus på trivsel og har en kultur med høj faglighed, hvor der er plads til dine input og idéer.