Kontaktperson til botilbuddet Sundbyhus

Søg jobbet

Pædagogik
Fuldtid
Fastansættelse

Social- og sundhedsassistent, sygeplejerske, pædagog, ergoterapeut, eller socialrådgiver til teamet af kontaktpersoner på botilbud med meget høj trivsel.

Sundbyhus er et specialiseret socialpsykiatrisk botilbud til borgere med samtidigt aktivt misbrug og psykiske udfordringer. Oftest udfordringer i form af sindslidelse. Sundbyhus ligger på indre Amager, ikke langt fra Københavns Universitet og Amagerbro Metro.

Vi byder på et virkeligt godt fagligt miljø, og vi byder på et yderst udbygget tværgående og tværsektorielt samarbejde. De ting giver sig udslag i indsatser med velkoordineret sammenhæng, og giver virkeligt gode resultater, også med hensyn til Recovery og ”flow” til mindre støttende eller til ikke dobbeltdiagnose specialiserede botilbud. I nogle tilfælde med fraflytning fra det specialiserede tilbud til eget hjem.

Heldigvis er det ovenstående kombineret med en høj grad af oplevet medarbejdertrivsel
Trivselsundersøgelse i 2023 (100% besvarelse) gav scores på 6,7 af max. 7 mulige på spørgsmålet: ”Vil du anbefale andre at søge en stilling på din arbejdsplads?” og 6,8 af 7 på: ”Er du stolt af din arbejdsplads”. Trivsel og motivation scorer 6,7 af 7; Arbejdsfællesskaber 6,7 ud af 7; Indflydelse 6,6 af 7; Læring og udvikling 6,7 af 7; og Nærmeste leder 6,8 af 7 mulige. Der er lav medarbejderomsætning.

Du kan læse lidt om Sundbyhus i kort PowerPoint-form her hos Sundhedsstyrelsen: Konference om fremme af mental sundhed og indsatser for mennesker med psykiske lidelser - Sundhedsstyrelsen.

Du kan finde en artikel om os i Fagbladet FOA nr. 2/2022.

Hvem er du?
Du har en af grunduddannelserne nævnt i overskriften. Du har lyst til og faglig interesse for arbejdet med mennesker som er belastede dobbelt, af både misbrug og sindslidelse. Det er en fordel hvis du har erfaring med det - men det er ikke et krav. Vigtigst er, du ejer bred faglig nysgerrighed – og du har også både ro, overblik og empati.

Du kan lide at arbejde selvstændigt som kontaktperson – og du er samtidigt glad for at indgå i tværfaglige teams med fokus på faglig sparring, og for at deltage i intensiv brobygning til eksterne samarbejdspartnere. Du finder det både spændende og rart at arbejde med afsæt i et veludbygget tværfagligt, tværgående og tværsektorielt samarbejde med andre aktører. Et samarbejde, du er aktivt med til at videreudvikle.

I stedet for detaljeret at få at vide hvad du skal, så holder du af at kunne identificere behovet for en indsats, at planlægge og udføre den, evaluere den – og du elsker at gøre det med høj faglig kvalitet.

Du har en helt grundlæggende nysgerrighed omkring andre mennesker - som du ser som unikke med hensyn til livsforudsætninger, kompetencer, udfordringer og drømme. Du har en klar fornemmelse af hvem du selv er. Du ”står godt på gulvet” - også når andre omkring dig måske lejlighedsvist ikke gør det.

Du trives med en uforudsigelig dag, med alsidige opgaver. Som fx relationelt arbejde som kontaktperson, her-og-nu problemløsning, medicinhåndtering og dokumentation, praktikvejledning; og samarbejde her i huset med bl.a. udgående regional psykiater, udgående misbrugsbehandler, udgående myndighedssagsbehandler + beskæftigelseskonsulent – og med andre aktører.

Hvem er vi?
Vi er 12 kontaktpersoner. Sygeplejerske, social- og sundhedsassistenter, pædagoger og en socialrådgiver. Vi arbejder tværfagligt og fungerer alle som kontaktpersoner. Med de i alt 27 beboere. Vi er derudover også et erfarent lederteam på to.

Vi prioriterer kommunikation og faglig sparring højt. Vi ved hvor vigtigt det er, at den enkelte føler sig hjemme i personalegruppen. Og at det er naturligt og trygt både at bede om og at give feedback. Vi arbejder med afsæt i bl.a. de vidensbaserede metoder, Motiverende Samtale (MI) og Low Arousal. Og med inspiration af den terapeutiske tankegang i DAT (Dialektisk Adfærdsterapi).

På kort sigt arbejder vi ofte skadesreducerende – og vi har altid Recovery som langsigtet mål. Regionalt team af psykiater og psykiatrisk sygeplejerske er hos os på Sundbyhus flere gange ugentligt. Kommunal misbrugsbehandler fra URUS, og Københavns Kommunes myndighedssagsbehandler er også på Sundbyhus flere dage ugentligt. Vi har jævnlig supervision med ekstern, psykologuddannet supervisor.

Vi arbejder efter København Kommunes værdigrundlag om borgernes rettigheder, respekt, værdighed, omsorg samt samarbejde og høj kvalitet i indsatsen.

Siden 2018 har Sundbyhus haft et exit flow af borgere som har kunnet flytte til enten eget hjem, eller til ikke misbrugsspecialiseret socialpsykiatrisk botilbud, på 18-33% af beboerne i tilbuddet pr. år.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Timerne er fordelt på en fem-dages arbejdsuge med skiftende vagter dag og aften mellem 7.00 og 22.00 - med arbejde hver 3. weekend.

Sundbyhus indhenter referencer som en del af rekrutteringsprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt, efter nærmere aftale.

Sundbyhus er en del af Center for Specialiserede Botilbud i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du yderst velkommen til at kontakte botilbudsleder Jaqueline Andersen på 30 45 41 46 eller afdelingsleder Henrik Mielche på 40 48 44 52.

Du kan læse mere om Sundbyhus her Sundbyhus | Socialpsykiatri København

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via linket senest mandag den 11. november 2024
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.