Faguddannet medarbejder (pædagog, psykomotorisk terapeut eller ergoterapeut el.lign.) til uddannelse af unge med udviklingshæming og med multiple funktionsnedsættelser på Uddannelsescenter UiU
Uddannelsescenter UiU har ry for at være en meget attraktiv arbejdsplads, hvor ansatte både fagligt og social gør en stor indsats for vores kerneopgave. Vi opfordrer til, at du besøger vores hjemmeside, der giver et godt indblik i det ungdomsliv, der er så vigtigt for os. Se de små videoklip af de unge mennesker.
Uddannelsescenter UiU er Københavns Kommunes skole under STU - 'Lov om ungdomsuddannelse til unge med særlige behov' og er desuden 10. klassescenter for unge med vidtgående generelle indlæringsvanskeligheder. Skolen modtager unge i alderen 15-25 år i et op til fireårigt uddannelsesforløb. Alle elever har en lettere eller sværere grad af udviklingshæmning. Skolen har i skoleåret 2024-25 116 elever og den tilhørende klub har 64 medlemmer. Vi er pt. i alt ca. 100 ansatte og er organiserede i fem spor, der kognitivt svarer til elevernes forudsætninger, behov og indlæringsveje.
Uddannelsen har sit udgangspunkt i en anerkendende tilgang med fokus på det, den enkelte elev er god til. Overordnet bestræber vi os på, at eleverne udvikler sig til at blive så selvstændige og socialt kompetente som overhovedet muligt, så de får maksimal mulighed for at øve indflydelse på deres fremtidige liv. De skal bl.a. lære at forholde sig til deres dagligdag, at begå sig i sociale sammenhænge og foretage nogle reelle valg. Vi benytter os bl.a. af alternative kommunikationsformer som foto, Boardmaker, PODD, iPad og smartboards. Kommunikation er en særlig vigtig del af det fokus, vi har på de unge med multiple funktionsnedsættelser. Det kropslige har også en stor betydning, derfor har vi også et særligt fokus på kropsligt udviklende aktiviteter. Desuden ligger vægten i uddannelsen på det konkrete, praktiske og det funktionelle. De unge profiterer af strukturerede aktiviteter, hvor gentagelse, rutiner, og visuelle hjælpemidler er i fokus. Uddannelsen har fokus på både faglig, social og personlig udvikling. Vægtningen af dette varierer fra elev til elev. Derfor indgår der mange forskellige aktiviteter som fx musik, bevægelse, madlavning og sansestimulering, ligesom mere traditionelle fag som dansk, matematik, samfundsforståelse også indgår i uddannelsesforløbet for den enkelte unge. UiU har gode fysiske rammer med et lille sanserum, musikværksted, kreaværksted, multisal og fitnessrum. Skolen ligger i grønne omgivelser tæt på Utterslev Mose.
Som faguddannet forventer vi, at du indgår i gruppens dagligdag på lige fod med øvrige medarbejdere i teamet. Vi forventer også, at du indgår i diverse praktiske opgaver, herunder fx spisning, skift af elever, toiletbesøg m.m. Vi forventer desuden, at du kan formidle og dokumentere den enkelte elevs progression.
Vi har et tæt samarbejde med vores klub, hvor vi prioriterer et tæt samarbejde omkring den enkelte elev.
De fleste unge i sporet har multiple funktionsnedsættelser, men kan også have fx nedsat syn/blindhed, autisme m.m.
Vi kigger efter en faguddannet, der kender til
- multiple funktionsnedsættelser
- alternative kommunikationsformer
- strukturerede aktiviteter
- autisme (evt. kendskab)
Teamet, du indgår i, kaldes D2. D2 består udover vores nye kollega af en lærer og fire pædagogmedhjælpere. Der er otte elever i D2. Teamet er tæt knyttet til naboteamet D1. D1 og D2 har meget samarbejde på tværs.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og aflønningen er i henhold til gældende overenskomst. Du skal arbejde efter en årsnorm og arbejdstid og opgaver aftales med teamet og afdelingslederen. Eleverne er dagligt i deres uddannelse mellem kl. 08.15-13.40 på 200 skoledage. Som hovedregel ligger arbejdstiden mellem kl. 08.15-16.00 (17.00). Vi forventer, at du deltager i mødeaktivitet som det øvrige personale. I løbet af året forekommer der enkelte aftenarrangementer. Ansættelsesstedet er Uddannelsescenter UiU, Horsebakken 19, 2400 København NV. Der er tre måneders prøvetid ved ansættelse i Københavns Kommune. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.
Mere information
Læs mere om UiU her. Hvis stillingen fortsat har din interesse, er du velkommen til at ringe til forstander Helle Munk på 33 66 89 01 eller afdelingsleder Peter Eichen på 33 66 89 07 for at høre mere.
Det er vigtigt, at vi i din ansøgning kan se, hvad netop din faglighed kan bidrage med. Uddyb gerne dine særlige kvalifikationer.
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV med referencer fra tidligere beskæftigelse og uddannelsesbevis.
Søg via linket senest tirsdag den 19. november 2024
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler tirsdag den 26. november.