Fagligt stærk kontaktperson med social- eller sundhedsfaglig baggrund til det socialpsykiatriske botilbud Fogedgården
Vi søger en kontaktperson med social- eller sundhedsfaglig baggrund, der ønsker at blive aktiv medspiller i vores tværfaglige team af 15 kontaktpersoner.
Kontaktpersonernes opgaver er de samme, men vi supplerer hinanden med social- og sundhedsfaglige baggrunde såsom pædagoger, ergoterapeuter, sygeplejerske, socialrådgiver og social- og sundhedsassistenter. Vores udgangspunkt er, at selv om en del af arbejdet er selvstændige arbejdsopgaver én til én sammen med borgerne, så deler vi opgaverne og ansvaret i vores tværfaglige team. Dertil kommer, at vi har et tæt og velfungerende samarbejde med eksterne aktører såsom psykiater, sygeplejersker, fremskudt sagsbehandler og rusmiddelkonsulenter.
Fogedgården er et socialpsykiatrisk botilbud efter almenboliglovens § 105 og består af 52 selvstændige boliger i et almennyttigt boligselskab centralt på Nørrebro, hvor vi yder praktisk og pædagogisk støtte efter servicelovens § 83 og § 85.
Borgerne, der er tilknyttet Fogedgården, har forskellige livserfaringer med sig. Fælles for dem er, at de har forskellige psykiske udfordringer som fx skizofreni og angst. Herudover har borgerne ofte livsstilsbaserede somatiske problematikker, og der kan forekomme forbrug af rusmidler.
På Fogedgården arbejder vi med rehabiliterende indsatser for borgerens egen recoveryproces, hvor vi støtter borgeren i at skabe rammen for et aktivt og værdifuldt liv og udvikle egne kompetencer, for at opnå en for dem så meningsfuld og selvstændig tilværelse som muligt.
Da borgernes problemstillinger ofte er komplekse, fordrer arbejdet god faglig og personlig ballast, mod på at arbejde selvstændigt og ikke mindst troen på, at man som medarbejder kan gøre en forskel.
Vi arbejder derfor målrettet udviklingsorienteret med borgeren om at
- bevare eller skabe håb for udvikling og forandring
- styrke strategier til mestring af psykiske og somatiske udfordringer
- tage ansvar for eget liv, drømme og udvikling
Du vil blive kontaktperson for tre-fire borgere, hvor I sammen opretter Borgerens Plan med mål for den individuelle indsats, udformer en borgerbeskrivelse og løbende evaluerer og justerer indsatsen og samarbejdet i takt med borgerens udvikling. De daglige opgaver vil bl.a. bestå af samtaler og aktiviteter ud af huset, støtte til praktiske gøremål og personlige mål, dokumentation i Domus samt medicinhåndtering og andre sundhedsfaglige opgaver.
Vi ønsker i højere grad at række ud efter de tilbud, der findes i lokalmiljøet, og støtte borgerne i at deltage i det, de måtte have lyst til og ønsker at engagere sig i. Vi arbejder målrettet med at besøge væresteder, arrangere teaterture og lignende.
Vi forventer, at du
- har en social- eller sundhedsfaglig uddannelse
- har erfaring med arbejdet med mennesker med psykiske lidelser og/eller misbrug
- har en anerkendende og positiv tilgang til arbejdet og kollegaer
- har et godt blik for sundhedsfaglige udfordringer hos den enkelte borgere
- tør at være nysgerrig på egne og kollegaers tilgange for at finde nye faglige vinkler
- er indstillet på at løse opgaver i borgernes hjem både med og for dem
- er en god kollega og holdspiller, som er loyal over for beslutninger
- tager aktivt medansvar i opgaveløsningen og et godt arbejdsmiljø
- er god til, og indstillet på, at dokumentere arbejdet – og bruge det aktivt og målrettet i de udviklingsorienterede indsatser med borgerne
- evt. har erfaringer med gruppebaserede tilbud og metode
Vi tilbyder
- spændende faglige udfordringer og masser af god faglig sparring
- et botilbud, hvor de tilknyttede lejligheder er i blandede opgange med andre almennyttige-, ældre- og ungdomsboliger som tætte naboer
- et meningsgivende arbejde med en alsidig hverdag og mange forskellige opgaver
- en medarbejder- og ledergruppe, der er fagligt engagerede og som samarbejder om at skabe forandring og langtidsholdbare løsninger for borgerne
- et engageret arbejdsfællesskab med fokus på høj faglighed
- kontinuerlige aktiviteter sammen med borgerne som fx styrketræning, musikcafé, gåture, teaterture, banko, friluftture og lignende
- løbende kompetenceudvikling, faglig sparring og supervision med ekstern supervisor
- en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads med afsæt i borgerens recoveryproces
- medindflydelse og ansvar
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer ugentlig fordelt i tidsrummet kl. 08-19.00 med arbejde hver 4. weekend. Løn til gældende overenskomst. Stillingen ønskes besat den 1. februar 2025 eller efter aftale.
Mere information
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte affdelingsleder Camilla Hansen på 29 16 54 25 eller tilbudsleder Jonas Schröder Jensen på 20 12 64 18. Se også vores hjemmeside.
Sammen med din ansøging beder vi dig vedlægger relevant dokumentation.
Søg via linket senest mandag den 16. december 2024
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler torsdag den 19. december.
Om Borgercenter Voksne (BCV)
I Borgercenter Voksne (BCV) hjælper vi københavnere i udsatte og psykisk sårbare positioner. Vi tager afsæt i borgernes håb, drømme og ressourcer og understøtter den enkeltes vej mod et mere selvstændigt liv – og med en større kobling til det almindelige samfundsliv. Vi har fokus på borgerens recovery gennem en rehabiliterende indsats. BCV’s kerneopgave er at støtte den enkelte borgers udvikling mod at leve et så godt og selvstændigt liv som muligt.