Ernæringsassistent eller kok til køkkenet på Fælledgården Plejecenter

Søg jobbet

Drift og service
Fuldtid
Fastansættelse

Har du en faglig uddannelse som ernæringsassistent, kok anden fødevarerelevant uddannelse?

Brænder du for mad, der er lavet fra bunden af økologiske råvarer?

Vi mangler den helt rigtige kollega, og hvis du har et hjerte, der banker for den gode klassiske danske madkultur, som er produceret fra bunden af gode økologiske råvarer, så er dette stillingen for dig.

Om os
Fælledgården er et plejecenter fuld af aktiviteter – små som store – med plads til udvikling og forandring. Køkkenet er i den forbindelse en vigtig ”spiller” i forhold til den gode hverdagsmad, møder, arrangementer og andre store sammenkomster for beboerne, pårørende og medarbejdere.

Til hverdag har vi fokus på kvalitet både i forhold til den enkelte beboers trivsel og i forhold til, at medarbejderne trives ved at være en del af en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads som er aktiv 365 dage om året. 

​Vi er en selvejende institution med 193 boliger fordelt på seks afdelinger, hvoraf en afdeling er en skærmet demensafdeling. Maden til beboerne er vores kerneydelse. Hertil kommer, mødeforplejning, store fester for beboerne samt jazzfestival og andre arrangementer.

Vi forventer, at du

  • er kvalitetsbevidst i råvarevalg og dit færdige produkt
  • er teamplayer med gode evner i kommunikation og samarbejde
  • har lyst til at indgå i en travl hverdag med godt humør og med en løsningsorienteret tilgang
  • har erfaring med kold eller varm mad til mange – så har vi produktionskøkkenet klar
  • erfaring med egenkontrol i en ”Engros med detail”-godkendt virksomhed

Vi tilbyder

  • 14 gode kollegaer med god humor og mange forskellige kompetencer
  • et teamsamarbejde, hvor ingen opgave er for lille eller for stor
  • mange forskellige opgaver fra festmenuer til pakning af varer
  • et arbejdsmiljø, hvor gensidig respekt og den gode tone er en naturlig del af hverdagen
  • en arbejdsplads i faglig udvikling og med mulighed for personlig udvikling
  • varmholdt produktion, som tager udgangspunkt i det klassiske danske køkken

Fremtiden i køkkenet bringer

  • implementering af Fælledgårdens måltids- og værtskabspolitik, hvor køkkenet har en aktiv rolle i at sikre madkvalitet fra produktion til servering
  • fokus på at opnå økologisk guldmærke gennem arbejde madspild og optimal udnyttelse af råvaren
  • arbejde med bæredygtighed og klimaaftryk i henhold til opsatte mål for reduktion
  • udvikling at opskrifter, nye retter og systemer til at sikre ernæring og fleksibilitet i madtilbuddet på Fælledgården

Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. 
Arbejdstiden udgør 37 timer ugentligt med arbejde hver 4. weekend.
Arbejdstiden ligger mellem kl. 6.30 og kl. 18.00 med primært dagvagter og ganske få aftenvagter.  
Vi ønsker stillingen besat den 1. oktober 2024, men vi venter rigtig gerne på den rette kollega.

Mere information  
Er du blevet nysgerrig, kan yderligere spørgsmål stilles til køkkenserviceleder Lise-Lotte Larsen på 2181 6665.

​Søg via linket senest mandag den 2. september 2024

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på vores-hverdag.kk.dk