Erfaren og udviklingsorienteret tilbudsleder til Bofællesskaber i Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse

Søg jobbet

Ledelse
Politik og administration
Fuldtid
Fastansættelse

Er du drevet af lysten til at gøre en positiv forskel for borgere med handicap og har du evnerne til at motivere og inspirere medarbejdere?

Så er du den, vi søger til vores team af dygtige tilbudsledere til bofællesskaberne, der har base på indre Nørrebro.

Om jobbet
Som tilbudsleder for bofællesskaberne, bliver du en del af ledelsen og er med i den strategiske planlægning. Du er daglig leder for den faglige leder i bofællesskaberne samt for medarbejdere på botilbud. Målgruppen, vi samarbejder med, er borgere med autismespektrumforstyrrelse, udviklingshæmning eller en anden form for psykisk handicap.  

På botilbuddene bor der 98 borgere, hvor de fleste bor i opgangsfællesskaber og nogle i egne lejligheder. Boligerne ligger på forskellige matrikler i hele København, og der er ansat ca. 30 engagerede medarbejdere fordelt i fem teams.  

Som tilbudsleder er det vigtigt, at du kan omsætte strategi til praksis, for du vil i høj grad komme til at være ansvarlig for implementering af nye tiltag og indsatser. Her tager du ansvar for at finde bæredygtige løsninger og integrere dem i organisationen.  

Da vi arbejder tillidsbaseret, vil du opleve en høj grad af medbestemmelse. Du vil have mulighed for at tilrettelægge og udvikle organisationen, som du ønsker i samarbejde med den faglige leder, medarbejdere og centerfællesskabet.  

Da bofællesskaberne er placeret på flere adresser i København, skal du trives med at arbejde på forskellige matrikler. Dit kontor er ikke altid det samme sted. Vi arbejder med medstyrende teams og de enkelte tilbud har en høj grad af medbestemmelse. De varetager selv den daglige drift, og ledelse på distancen er et vilkår. Vi arbejder med, at det ikke er driftsopgaver, der fylder mest, men udviklings- og strategiopgaverne, der er dit primære ledelsesfokus.    

Om dig
Det er et krav, at du har ledelseserfaring, og det kan være en fordel at have socialfagligt kendskab. Hvis du kan se dig selv i nedenstående udsagn, er du muligvis den leder vi søger som tilbudsleder:  

  • Har erfaring med at begå sig i en politisk drevet organisation.  
  • Synes fællesskaber er vigtige. Både for borgere, medarbejdere og organisationen som helhed.  
  • Har tillid til medarbejdere og arbejder ud fra, at vi med empati, nærvær og motivation kommer længst. 
  • At udvikling er nødvendig for at skabe de bedst mulige rammer for borgere med handicap. 
  • Møder udfordringer med nysgerrighed og kreative løsninger.  
  • Bedriver ledelse ud fra devisen, at et højt informationsniveau, tydelighed og gennemsigtighed skaber de bedste rammer for trivsel. 
  • Dokumentation er vigtigt, ikke fordi det er et lovkrav, men fordi det er borgernes liv vi dokumenterer. 
  • Det er vigtigt at arbejde med velfærdsteknologiske løsninger når vi skal understøtte borgernes selvstændighed bedst muligt. 
  • Inddragelse og samarbejde med pårørende er en naturlig del af ledelse og bør være et fokus i den pædagogiske indsats. 
  • Samarbejde er vigtig på alle niveauer.  

Om organiseringen i Socialforvaltningen
Lige nu er Bofællesskaber tilknyttet Center for Selvstændig Bolig og Beskæftigelse under Borgercenter Handicap i Socialforvaltningen i Københavns Kommune (SOF). Dog er SOF under en større omorganisering, og fra 1. januar 2025 vil Bofællesskaber tilhøre et nyetableret center, der får navnet Center for midlertidige boformer.

Bofællesskabernes kerneopgave er i samarbejde med borgerne at støtte dem i at leve selvstændige liv på egne præmisser. Dette sker gennem støtte i hverdagen, bl.a. bostøtte, samt ved at understøtte borgernes sociale netværk og deltagelse i fællesskaber. Bofællesskaberne arbejder for at sikre borgerne et aktivt hverdagsliv med høj grad af inddragelse. Et hverdagsliv med beskæftigelse, frivillighed og andet, der er meningsfuldt for den enkelte.   

Vi er organisationer, der støtter hinanden på tværs for at sikre at ressourcer og kompetencer udnyttes bedst muligt. Du vil indgå i et fagligt fællesskab med andre ledere og få understøttelse af en tværfaglig konsulentstab, som sammen med dig arbejder for at skabe de bedste tilbud for borgere med handicap i København. Din organisation vil også have samarbejde med forskellige projekter og indsatser, som også er din ledelsesopgave at tage styring på og understøtte. 

Ansættelsesvilkår 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. 
Arbejdstiden udgør 37 timer ugentligt.  
Vi ønsker stillingen besat den 1. december 2024 eller snarest muligt.
Vi indhenter straffeattest I forbindelse med ansættelsen. 

Mere information  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Tina Kejser på 51 64 44 95 eller mail C145@kk.dk.

Søg via linket senest torsdag den 31. oktober 2024
Samtaler bliver afholdt fredag den 8. november 2024. 

Om Borgercenter Handicap (BCH)
Borgercenter Handicaps kerneopgave er at understøtte og skabe forudsætninger for, at københavnere med handicap kan udfolde deres potentiale for livskvalitet og mestring af eget liv. Som medarbejder i Borgercenter Handicap bliver du en del af et udviklende og stærkt fagligt fællesskab, hvor vi står sammen om at gøre en forskel for andre. Læs mere om os på hjemmesiden.