Erfaren kontaktperson til Den Korte Snor i Borgercenter Børn og Unge Brønshøj/Husum/Vanløse

Søg jobbet

Pædagogik
Fuldtid
Fastansættelse

Har du engagement, pædagogfaglig viden og erfaring som kontaktperson for børn og unge? Har du lyst til at arbejde med kriminalitetsudsatte børn og unge? Vil du være en del af Socialforvaltningens forebyggende indsats?

Så er du måske den kollega vi leder efter til en stilling som kontaktperson i Den Korte Snor, Brønshøj/Husum/Vanløse.

Den Korte Snor er en kriminalitetsforebyggende foranstaltning til børn og unge i alderen mellem 10-17 år, der er involveret i truende eller uroskabende adfærd og kriminelle aktiviteter.

Indsatsen kombinerer en intensiv kontaktpersonindsats og familierådgivning. Indsatsen tilrettelægges, så barnet eller den unge gives mulighed for at skabe forandringer i eget liv, familiens liv og i og omkring omgangskreds, skole og fritiden. Indsatsen retter sig således både mod de unges familieliv og de unges deltagelse i skole, uddannelsesinstitutioner og fritidsaktiviteter samt de unges venskabs- eller fællesskabsrelationer m.m. 

Den Korte Snors team i Brønshøj/Husum/Vanløse består af 1 børne- og ungerådgiver/familierådgiver og 2 kontaktpersoner, som sammen sikrer, at der kan handles hurtigt og intensivt i de 12 sager, som Den Korte Snor skal arbejde med.

Vi forventer derfor, at du kan indgå i et tæt og bæredygtigt makkerskab med den unges børne- og ungerådgiver/familierådgiver samt indgå i vidensdeling, supervision og aktiviteter på tværs af Borgercenter Børn og Unge med øvrige kollegaer fra de andre enheder, som er tilknyttet Den Korte Snor.

I det daglige vil du referere til en afdelingsleder her. Den Korte Snor består også af en central enhed på Sundholmsvej, som bl.a. forestår kompetenceudvikling og supervision af den samlede gruppe af medarbejdere i Den Korte Snor, som er spredt ud over København.

Den Korte Snor er en vidensbaseret indsats, som arbejder med udgangspunkt i risiko- og beskyttelsesfaktorer omkring barnet/den unge. Vi arbejder ud fra en systemisk-narrativ tænkning samt traumefokuseret praksis, så kontaktpersonerne arbejder målrettet med de unges og familiernes fortællinger om sig selv. Derudover er vi i gang med at implementere en genoprettende tilgang, hvor vi arbejder med at reparere de brudte relationer, der kan være omkring barnet.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har relevant pædagogfaglig uddannelse eller tilsvarende kvalifikationer
  • har erfaring med målgruppen og kontaktpersonsarbejde
  • kan arbejde insisterende og skabe relationer i sagsforløb, som oftest varer 8-12 måneder
  • er fleksibel og opsøgende i samarbejde mellem barn/ung/forældre og skole, fritidstilbud, fritidsjob og andre myndigheder og ser det som en nødvendighed for at lykkes med opgaven
  • kan bidrage med nuanceret refleksion omkring egen praksis og være i stand til at veksle mellem forskellige pædagogiske tilgange
  • er villig til at udvikle dine kompetencer gennem supervision, kurser og samarbejdet med kollegaer
  • har gode skriftlige kompetencer og leverer dokumentation af arbejdet med henblik på vidensdeling og evaluering
  • er indstillet på skiftende arbejdstider

Vi kan tilbyde:

  • et arbejde med høj grad af indflydelse, ansvar og fleksible arbejdstider
  • et arbejdsfællesskab med særligt fokus på faglig metodisk udvikling, herunder supervision og kompetenceudvikling
  • undervisningsaktiviteter flere gange årligt med fokus på narrativ samtaleteknik, vredeshåndtering, misbrug, netværksinddragelse m.m.
  • fagligt netværk på tværs af områdets enheder
  • et arbejdsmiljø, hvor vi forventer, at der deles viden og åbenhed i forhold til arbejdet med de unge og deres familier, hvilket bidrager til fælles udvikling
  • en arbejdsplads, som vægter socialt samvær og trivsel højt

Løn- og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn. Der er tale om fuldtidsstilling 37 timer ugentlig. Tiltrædelse den 1. oktober 2024 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakt afdelingsleder Margrit á Rogvi på 2721 1125 eller koordinator Jeanette Sørensen på 2977 3255.

Borgercenter Børn og Unge, Brønshøj/Husum/Vanløse ligger på Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj.

For oplysninger om Borgercenter Børn og Unge se www.kk.dk.

Søg via linket senest fredag den 6. september 2024
Vi forventer at afholde samtaler i 37.

Om Borgercenter Børn og Unge, BBU
Borgercenter Børn og Unge (BBU) understøtter børn, unge og deres familier i vanskelige perioder af deres liv. Vi modtager og behandler underretninger fra borgere og professionelle, der er bekymrede for et barns trivsel, ligesom familier med behov for støtte selv kan henvende sig. Vi har forskellige tilbud til målgruppen, herunder dagbehandlingstilbud, døgninstitutioner og forebyggende tilbud som fx gadeplansarbejde. BBU samarbejder med skoler og institutioner og arbejder med kriminalitetsforebyggelse. Det er vores opgave at understøtte en barndom med trivsel og tryghed, at forebygge omsorgssvigt og at give udsatte børn og unge et godt fundament for voksenlivet.

Se mere om vores arbejde, og hvordan vi hver dag gør en forskel på www.socialjob.kk.dk.