Botilbuddet på Boserupvej i Roskilde søger en kok, cater eller ernæringsassistent (32 timer om ugen)

Søg jobbet

Drift og service
Andre arbejdsområder
Deltid - alt under 37 timer
Fastansættelse

Er du uddannet kok eller ernæringsassistent? Er du fagligt stolt, og brænder du for at skabe gode madoplevelser for vores borgere på botilbuddet?

Om os
Vi producerer dagligt cirka 80 kuverter økologisk, varm mad og 60 kuverter kold mad til botilbuddets beboere. Vi tager udgangspunkt i nordiske og danske retter og arbejder struktureret med årstidens råvarer.

Kostplanen udarbejdes i samarbejde med beboerrepræsentanter. Vi har fokus på friske råvarer og prioriterer, at maden laves fra bunden. Økologi og bæredygtighed er en vigtig del af hverdagen.

Madhuset Boserupvej tilbyder

  • en spændende arbejdsplads med beboerne i centrum
  • en bæredygtig tankegang i tråd med Københavns Kommunes Måltidspolitik
  • fagligt dygtige og engagerede kollegaer
  • stor indflydelse på egne arbejdsopgaver
  • et velfungerende køkken med engagerede kollegaer
  • løbende udvikling

Vi forventer, at du

  • er uddannet kok, cater eller ernæringsassistent og brænder for dit fag
  • kan have mange bolde i luften på én gang
  • tager ansvar, har overblik og tænker fremad
  • kan tale, læse og skrive dansk
  • kan bestille varer via vores indkøbssystem og køber økologisk ind med godt købmandskab
  • udfordrer dig selv, tænker originalt og bidrager positivt til udvikling af rutiner og menuer
  • favner bredt fagligt – fra moderne, kvalificerede vegetariske menuer til klassisk dansk kogekunst
  • udfører egenkontrol og stræber efter højeste standard
  • er stabil, møder rettidigt og har let til smil – også i et travlt arbejdsmiljø

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Stillingen er på 32 timer ugentligt og inkluderer weekendarbejde hver tredje søndag. Arbejdstiden er cirka kl. 07.00-13.00 og søndag kl. 07.00-13.00.

Tiltrædelse den 1. april 2025 eller efter aftale.

Som led i ansættelsesprocessen indhenter vi straffeattest og tager referencer.

Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte køkkenkoordinator Morten Jacobsen på 26 37 46 34, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Søg via linket senest søndag den 9. februar 2025
Vi afholder løbende samtaler.