Afdelingsleder til den nyoprettede gruppe Børneliv i Din Sociale Indgang City-Østerbro
Brænder du for ledelse og ønsker at gøre en forskel for børn, unge og familier i udsatte positioner? Har du erfaring med at skabe sammenhængende og helhedsorienterede løsninger?
Som afdelingsleder for Børneliv får du muligheden for at sætte dit præg på et nyt kapitel i arbejdet med de mindste børn og deres familier i Københavns Kommune.
En spændende lederopgave
Som afdelingsleder i Børneliv får du ansvaret for en nyoprettet gruppe, der arbejder med gravide og børn i alderen 0-7 år. Fokus vil være på tidlige indsatser, der kan støtte familierne og håndtere vanskeligheder, før de vokser sig større.
I din rolle vil du have ansvar for at
- skabe retning og drive udviklingen af socialfaglige indsatser
- sikre høj faglighed, kvalitet og retssikkerhed i sagsbehandlingen
- understøtte medarbejderne i deres arbejde med børn og familier i udsatte positioner
- styrke det tværfaglige samarbejde både internt i organisationen og med eksterne samarbejdspartnere
- lede både strategisk og operativt for at skabe de bedst mulige løsninger for familierne
Som afdelingsleder balancerer du strategisk udvikling med daglig drift, samtidig med at du leder en gruppe på ti medarbejdere, en koordinator og en studentermedhjælper. Ud over ledelsen af gruppen vil dit fokus være på at udvikle helhedsorienterede og effektive socialfaglige indsatser af høj kvalitet. Samarbejde med familier, kolleger og eksterne aktører vil være centralt i din rolle, og du vil samtidig arbejde for at skabe et positivt og udviklende arbejdsmiljø.
Vi søger en erfaren og engageret leder, der har
- ledelseserfaring og uddannelse inden for det sociale område – du kan sikre stabil drift og samtidig drive udviklingen af vores socialfaglige indsats
- faglig tyngde inden for myndighedsarbejdet på børne- og ungeområdet, gerne med kendskab til ICS, SOS eller lignende metoder
- evnen til at lede opad og bidrage til strategiske beslutninger, samtidig med at du oversætter strategien til praksis i dit team
- stærke kommunikative evner, der gør dig i stand til at bygge bro mellem medarbejdere, samarbejdspartnere og familier
- robusthed og overblik, så du kan bevare ro og handlekraft i pressede situationer
- et klart fokus på, at børn, unge og familier skal inddrages aktivt i deres forløb
Om DSI City-Østerbro
Din Sociale Indgang (DSI) City-Østerbro leverer socialfaglig støtte efter barnets lov til børn, unge og familier i udsatte positioner, herunder familier med funktionsnedsættelser. Vi er en del af Socialforvaltningens nye tilgang, Ét SOF, og fra 1. januar 2025 bliver vi en del af det samlede center Din Sociale Indgang. DSI samler alle borgerrettede indgange og lavtærskeltilbud med myndighedsenheder, så Københavns borgere kun skal henvende sig ét sted for at få hjælp. Formålet er at levere en sammenhængende og tilgængelig indsats med borgeren i centrum.
DSI City-Østerbro er én af fem områdeenheder, der tilbyder specialiseret støtte til børn, unge og familier efter barnets lov. Vi har en bred vifte af faglige indsatser. Vi har fem myndighedsgrupper, der arbejder med specifikke aldersgrupper og behov: Styrket Modtagelse, Børneliv (0-7 år), Skoleliv (7-14 år), Ungeliv (14-23 år) og HUF-teamet, som er en specialiseret handicapgruppe 0-23 år.
For at understøtte vores myndighedsgrupper har vi flere tværgående funktioner. Dette inkluderer skole- og daginstitutionssocialrådgivere, sikkerhedsplansindsatser og en kriminalitetsgruppe. Vi har et familiehus med familiebehandlere, psykologer og kontaktpersoner, som spiller en central rolle i at sikre et tæt samarbejde med myndighedsgrupperne og hjælpe familierne med at håndtere de udfordringer, de står overfor.
Vi er ca. 170 medarbejdere med forskellig faglig baggrund, der arbejder dedikeret for at levere en rettidig og kvalificeret indsats. Samarbejde både internt og med eksterne aktører er essentielt for at sikre, at vores indsatser bedst muligt tilpasses familiernes behov.
Hos os kan du forvente
- højt fagligt miljø med fokus på udvikling og læring
- tæt og tillidsfuldt samarbejde på tværs af grupper og fagområder
- en arbejdsplads, hvor vi vægter trivsel, kollegial støtte og faglig sparring højt
Vi er stolte af vores tilgang, der kombinerer socialfaglig kvalitet med inddragelse af borgerne som aktive samarbejdspartnere. Som en del af ledergruppen, bestående af seks afdelingsledere, en teamleder og en områdechef, arbejder vi tæt sammen under princippet: “Herre i eget hus – men aldrig alene hjemme,” hvor vi støtter hinanden i både drift og strategisk udvikling.
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til kvalifikationer og gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation.
Arbejdstiden udgør 37 timer ugentligt.
Vi ønsker stillingen besat den 1. marts 2025.
Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte områdechef Marie Sølling på 29 99 40 50 eller afdelingsleder Anna Savel på 23 31 11 75.
Send din ansøgning med CV, eksamensbeviser og eventuelle udtalelser
Vi glæder os til at høre fra dig.
Søg via linket senest tirsdag den 14. januar 2025
Vi forventer at afholde 1. samtale i uge 4 og 2. samtale i uge 5, hvor vi anvender tests og cases.
Om Socialforvaltningen i Københavns Kommune
Socialforvaltningen i Københavns Kommune arbejder for at støtte udsatte borgere og familier samt borgere med handicap i at leve gode og selvstændige liv. Vi tilbyder sociale indsatser på tværs af aldersgrupper og målgrupper – fra børn og unge med behov for støtte til voksne med sociale udfordringer eller handicap. Vi har klare faglige ambitioner om at hjælpe borgere frem mod øget trivsel og livsmestring. Dette sker gennem forebyggelse, behandling og specialiserede tilbud, der tilpasses den enkeltes behov. Fra d. 1. januar 2025 består SOF af seks driftscentre, fire administrative centre og et ledelsessekretariat, der arbejder tæt sammen om at sikre helhedsorienterede løsninger og høj faglighed. Med en stærk tværfaglig tilgang og fokus på udvikling hjælper vi borgere med at møde hverdagens udfordringer og skabe nye muligheder.