Mødedato: 19.11.2014, kl. 18:00
Mødested: Wikiteket, Lyrskovsgade 4, 1. sal

Ansøgninger til Vesterbropuljen 2015

Vesterbro Lokaludvalg har besluttet at afsætte 850.000 kr. af puljemidlerne til en Vesterbropulje, som borgere, foreninger mm. kan søge om støtte til deres projekter og arrangementer. Denne indstilling omhandler behandlingen af 11 ansøgninger til Vesterbropuljen 2015. Forretningsudvalget har indstillet på baggrund af en forventning om en puljestørrelse lig 2014.

Tidligere beslutninger

Dette er den første ansøgningsrunde til 2015-midler.

Der er 11 puljeansøgninger til behandling i denne ansøgningsrunde, der tilsammen har søgt for  465.303,75 kr.

De 11 ansøgninger er blevet forbehandlet i Forretningsudvalget onsdag d. 5. november 2014.

Indstilling og beslutning

Forretningsudvalget indstiller,

1. at støtte Carls Audio Guide med 10.000 kr. Ansøger har søgt om 28.903,75 kr.  

2. at støtte Digte og lyd i Vega med 10.000 kr. Ansøger har søgt om 50.000 kr.

3. at støtte Fiskens Kamera Kids med det fulde beløb på 25.000 kr. Ansøger har søgt om 25.000 kr.

4. at støtte Permanent graffiti med 10.000 kr. Ansøger har søgt om 10.000 kr.

5. at Scenevæg ikke modtager støtte. Ansøger har søgt om 10.000 kr.

6. at støtte Vesterbro bag facaden - en lydinstallation med 30.000 kr. Ansøger har søgt om 60.000 kr.

7. at World Congres of Dance and the Child International i Dansehallerne ikke støttes. Ansøger har søgt om 92.400 kr.  

8. at støtte Vesterbro Workshop med det fulde beløb på 20.000 kr. Ansøger har søgt om 20.000 kr.

9. at FOKUS ikke modtager støtte. Ansøger har søgt om 62.000 kr.

10. at støtte DM I STREETART med 10.000 kr. Ansøger har søgt om 100.000 kr.

11. at støtte Udstillingen Entre Entre med 7.000 kr. Ansøger har søgt om 7.000  kr.

Problemstilling

1. Carls Audio Guide (2014-0212854), ansøgt beløb 28.903,75 kr.  
Vi har i vores virke som designere begge færdedes i området, og synes at det rummer en masse fortællinger som vi ønsker at dele med både lokale og turister. Gennem interviews og samtaler med folk der er eller har været tilknyttet Carlsberg området, vil vi gerne sætte fokus på de fortællinger som området ligger inde med. Der tages udgangspunkt i fortiden, men samtidig dannes billeder og forestillinger om fremtiden. De historiske og fremtids-mæssige facts vil blive suppleret af personlige fortællinger og anekdoter. Med et humoristisk tvist ønsker vi at inddrage publikum i byen som den er lige nu: i transformation mellem fortid og fremtid. Carlsberg Byen er et sted i rivende udvikling; en ny arkitektonisk spændende bydel er ved at blive skabt midt i København. Med denne audioguide vil vi også gerne sætte fokus på områdets byplanlægning og arkitektur. Hvordan bygger man en ny bydel op midt i en gammel? Hvordan forholder de nye bygninger sig til de fredede? De næste mange år vil området være i konstant transformation. I og med at de forskellige byggeprojekter løbende bliver færdige, startes nye projekter op og folk flytter ind. Audioguiden vil henover de næste år blive opdateret løbende i og med at byggepladserne flytter rundt på området. PRAKTISK Som gæst får du udleveret et kort med poster som du skal finde frem til i området. Hver post vil være udstyret med en QRkode som via din smartphone fører dig til en web app. Herfra kan du lytte til en fortælling tilknyttet præcis det sted hvor du befinder dig. Web app’en vil indeholde et kort, så audioguiden kan fungere ved blot at downloade app’en til din smartphone. Til de som ikke har en smartphone, vil der være en mp3løsning med deril hovedtelefoner. Planen er at inddrage Café Elefanten til at stå for udlevering af materialet mod et mindre depositum.

Ansøger Eva Brøndsted
Afholdelsesdato 01.03-23.05.2015
Sted Carlsbergbyen 
Samarbejdspartnere Carlsberg Byen vil annoncere Audioguiden som en del af kultur og motionsløbet 'Jagten på Elefanten' 23. maj 2015. Tæt dialog med projektleder på byggeriet Niels Nielsen og eventkoordinator Louise Seibæk ( begge fra Carlsberg Byen)
Samlet budget 140.794 kr.
Bemærkning Ansøger har søgt og modtaget støtte til projektet i 2014, men har ikke kunne bruge midlerne inden årets udløb, hvorfor hun søger igen. Dertil skal nævnes, at der er modtaget midler fra følgende bidragsydere (kr. incl. moms): Lokalpuljen, Valby Lokaludvalg: 3.750 kr. Ny Carlsberg fondet: 78.750 kr. Der er ansøgt midler hos Oticon Fondet (svar afventes) 37.500 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget indstiller til at støtte med 10.000 kr. lig ansøgningens første behandling i 2014.

2. Digte og lyd i Vega (2014-0212885), ansøgt beløb 50.000 kr.
Søndag d. 8. februar 2015 åbner Vega dørene op for en aften, der med nærværende digte og musik vil puste en rolig varme ind i din vinterfrosne krop. På scenen vil du møde den awardvindende konstellation Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter, der denne aften med udgangspunkt i forfatterens tidligere digte vil præsentere helt nyt materiale; og Nikolaj Nørlund kommer på scenen med band og fremfører sin debutplade Navnløs med tekster af Michael Strunge. På scenen vil vi desuden opleve Klaus Rifbjerg og Theis Ørntoft i kyndig samtale med Ane Cortzen, der også er aftenens vært. Den lyrikbaserede musik eller spoken word, som nogen kalder genren har oplevet en massiv opblomstring de sidste par år, og fra alle hjørner af musikverdenen spirer det frem med spændende og inspirerende musik/lyrik samarbejder. Klaus Rifbjerg var i 60’erne en af de første i Danmark, der kombinerede lyrik og musik, og Nikolaj Nørlund satte i 90’erne en helt ny standard for, hvordan man kunne behandle genren. I 80’erne skrev Lars HUG musik til Søren Ulrik Thomsens digtsamling City Slang og siden 2010 har digteren arbejdet fast sammen med Det Glemte Kvarter, hvor de med albummet Rystet Spejl. Musik og poesi giver et nyt bud på, hvordan et spoken word album kan lyde. Theis Ørntoft er både digter og musiker og tager denne aften det bedste fra hver verden med sig på scenen.

Ansøger Mikkel Grevsen
Afholdelsesdato 08.02.2015
Sted VEGA
Samarbejdspartnere Vinterjazz og Frost Festival i et samarbejde omkring pr. Vesterbro Bibliotek i et samarbejde omkring
udstilling med de aktuelle forfattere.
Samlet budget 146.100 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget  ndstiller til at støtte med 10.000 kr. da de synes det er et godt og interessant projekt, men også et dyrt projekt, og da puljen har begrænsede midler samt at der er en svag tilknytning ift Vesterbromålgruppen, vil Forretningsudvalget derfor støtte projektet med et nedsat beløb. 

3. Fiskens Kamera Kids (2014-0212911), ansøgt beløb 25.000 kr.
”Fiskens Kamera Kids” er et foto og integrationsprojekt (part 1) jeg vil tilrettelægge i samråd med Fiskens medarbejdere og brugere, hvor jeg som fotograf, journalist (cand.com) og dokumentarinstruktør og ud fra en kunstnerisk platform vil gennemgå et ”point and shoot” (genre inden for fotografiet) undervisningsvisningsforløb i, hvordan man fotograferer. Filosofien bag fotoprojektet er her at skærpe de unges sanser for, hvad det er for et nærmiljø/bydel de lever i, hvor de gennem fotografiet vil få mulighed for at stille spørgsmålstegn til gældende normer indenfor og udenfor familielivet, og hvor vi vil lægge op til en diskussion af, hvilken (om) verden de lever i? Jeg vil gennem kameraets optik hjælpe dem med at finde motiver udenfor og ud fra dem selv. Målet er ”udsigt til indsigt”, hvor børnene skal lære at beskrive deres virkelighed, så de derved får en dybere selvforståelse.

Ansøger Camilla Lee Fabricius
Afholdelsesdato 19.01-13.02.15 
Sted Fisken og rundt på Vesterbro
Samarbejdspartnere www.fisken.org
Samlet budget 25.000 kr.
Bemærkning Sekretariatet har kontaktet ansøger med spørgsmål angående antallet af børn, brugen af engangskameraer samt størrelsen på det ansøgte beløb. Ansøger har misforstået at momsposten ikke skal stå under udgifter, hvorfor de 5.000 kr. der er angivet som moms, skal slettes som udgift. Ansøger er momsregistreret og er derfor fri for at regne det med. Angående engangskameraerne er de til brug til at tage billeder, øve sig etc. Den største del af den post er derfor fremkaldelser, som skal være i større formater, fx A3, som skal bruges til ferniseringen af de unges arbejde. Produktionsomkostningerne er relativt høje for denne type projekt, hvorfor beløbet per deltager er ret højt og hvorfor der kun er plads til otte unge på holdet. Sekretariatet har anbefalet at finde en Vesterbrobaseret fremkalder fx PhotoCare på Vesterbrogade i stedet for VesterKopi eller lignende.   
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget indstiller til 25.000 kr. under forudsætning af at få svar på de fremsatte spørgsmål.

4. Permanent graffiti (2014-0212983), ansøgt beløb .000 kr.
Projektet er en nyskabende sammentænkning af graffiti og stenhugning som håndværk udviklet af Zinta Whittingham. Idéen er at den eksisterende parkeringssikring i form af natursten i Den Brune Kødby kan have andre funktioner. Hvis stenene udsmykkes med inspiration fra graffiti og streetart, kan det skabe inspiration, skabe historier og opfordre til leg og samvær. Det permanente graffiti projekt kan give de offentlige rum i Kødbyen en identitet og være med til at styrke Kødbyens image som et sted for kunst, kultur og oplevelser. Konkret går projektet ud på at udsmykke tre sten på henholdsvis for- og bagside af Warehouse 9 (Halmtorvet/Staldgade) på Vesterbro. Motiverne og det endelige udtryk udvikles i samarbejde med en gruppe unge mennesker fra Vesterbro, som inviteres til at deltage i projektet. Inspirationen kommer fra både helleristninger, mindesten og runesten, samt nutidige graffitikunst og streetart. Der afholdes en række workshops hvor materialet bearbejdes og udvikles som et samarbejde mellem alle involverede parter. Derudover undervises de medvirkende grupper i basale stenhugningsteknikker, så de kan deltage i dele af processen. Det at de involverede selv medvirker til at sætte et varigt spor i lokalmiljøet på Vesterbro, vil være med til at styrke deres identitet og følelse f at være med til at bidrage til lokalmiljøet.

Ansøger Warehouse9
Afholdelsesdato 06.01-15.06.15
Sted Den Brune Kødby
Samarbejdspartnere Warehouse9: Står for rammen om projektet og lægger lokaler til. Vesterbro Ungdomsgård og andre
institutioner i lokalområdet inddrages for at få kontakt til målgruppen.
Samlet budget 15.000 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget indstiller til at støtte med det fulde beløb på10.000 kr. da projektet er godt og Forretningsudvalget er glade for inddragelse af de unge.

5. Scenevæg (2014-0212992), ansøgt beløb 10.000 kr.
Impro Comedy gruppen "Kryds og Bolle" har planer om at optræde udendørs sommeren 2015 hvor vi kan komme til . Til det formål har vi brug for at rammesætte forestillingen med et "bagtæppe", der er mobilt og ikke er afhængigt af ophæng o.lign. Derfor har vi tænkt på en messevæg der kan opstilles stort set alle steder. En messevæg vil skabe fokus på forestillingen til gavn for publikumsoplevelsen. Vi forestiller os udendørsoptræden
ved Råhuset i gården. Kryds og Bolle er en del af den frivillige forening Impro Fabrikken. Vi underviser (der kører 2 hold lige nu i Råhuset) og optræder i Råhuset nu på 2. år. Foreningen har 25 medlemmer. Der er 230 medlemmer af ”Åben Træning i Impro Comedy”, som er ”Impro Fabrikkens” Facebook side. Facebook gruppen for improinteresserede ”Impro Forum”, der nu har 168 medlemmer. Typisk publikumsantal: 50.

Ansøger Jeppe Lytzhøft Christoffersen
Afholdelsesdato 01.04-01-09.15
Sted Primært Råhuset
Samarbejdspartnere Nej
Samlet budget 10.000 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget indstiller til afslag, da lokaludvalget ikke støtter hardware. Lokaludvalget anbefaler til at søge igen, men med en ansøgning der omhandler mere end hardware.  


6. Vesterbro bag facaden en lydinstallation i byrummet (2014-0213185), ansøgt beløb 60.000 kr.
Vesterbro er endnu kontrasternes bydel, hvor pusheren står side om side med barnevognene foran cafeerne på Istedgade. ”Vesterbro bag facaden” er en lydinstallation, som skal give et indblik i de liv og skæbner, man ikke umiddelbart har adgang til, men som tydeligt ses i bydelen. Lydinstallationen
skal vise, hvad Vesterbro gemmer under overfladen. Ved udvalgte steder kan man lytte til historier om det, der har præget og præger Vesterbro. En bydel hvor kontrasterne mellem fortid, nutid og fremtid er tydelige. Med udgangspunkt i de nære og personlige historier, bygninger, miljøer og historiske begivenheder vil man blandt andet kunne høre, hvordan Kødbyen har udviklet sig fra industriområde til kreativ oase eller lytte til et portræt af Hermann Wittenberg, den legendariske vaskeribestyrer på Istedgade. Derudover vil man få mulighed for at stikke et øre ind i en af de få uberørte baggårde på Vestebro, hvor en helt særligt motorcykelkultur gemmer sig. Eller opleve livet i Mariakirken, der rummer kirkens traditioner såvel som det hårde gadeliv, der udspiller sig på den anden side af kirkedøren. Lydfortællingerne vil være tilgængelige via QRkoder, der er placeret på skilte, de steder handlingerne udspiller sig. På Vesterbro bibliotek vil man desuden kunne låne mp3afspillere med lydfilerne og et kort, hvor historierne er afmærket.

Ansøger Julie Thing
Afholdelsesdato 01.01-31.12.2015 
Sted
Byrummet på Vesterbro
Samarbejdspartnere Vesterbro Bibliotek - Thomas Thomsen, PR via netværk, plakater, flyers, arrangementer. Bibliotekets netværk på
Vesterbro. Københavns Stadsarkiv - Souschef Elisabeth Bloch. Medfinansiering af projektet, Vesterbro lokalhistoriske arkiv og forening - Ole Rindtoft. Samarbejde med de personer, som jeg via min research får kontakt med. Jeg har allerede etableret et netværk med mere end 10 personer. Blandt andet sogne- og korshærspræst Birgitte Jeppesen og sognepræst Jens Johansen fra Mariakirken. Michael Maretti og Barney fra motorcykelmiljøet ved Enghavevej. Hermann Wittenberg fra Istedgades Møntvask. Maria Luna Friis Pedersen, vesterbroborger som arbejder i stofmisbrugermiljøet på Vesterbro. Samarbejdsformen består i dialog med de enkelte deltagere.
Samlet budget 100.000 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget indstiller til at støtte med 30.000 kr., jf. ansøgningen fra 2014.

7. World Congres of Dance and the Child International i Dansehallerne (2014-0213204), ansøgt beløb 92.400 kr.
Dansehallerne er i samarbejde med Københavns Universitet og Statens Scenekunstskole vært ved en stor verdenskongres med dans for børn og unge i juli 2015. Vi får besøg af 550 børn og unge fra 21 forskellige lande og vi vil gerne dele denne internationale begivenhed med københavnske børn og
unge fra lokalmiljøet, hvilket vi tænker gøre med 2 delprojekter i det store kongresprogram: 1)Vi samarbejder med Tove Ditlevsens Skole og deres fire børnehaveklasser, lærere og pædagoger. Med tilskud fra Huskunstnerordningen skal børnene fra nytår samarbejde med en gruppe finske børn over
nettet, et arbejde der leder frem mod at de mødes og danser sammen i kongresugen.Gruppen følges af 5 lærere/pædagoger og vi vil gerne tilbyde disse en plads på kongresen som en slags efter/videre udddannelse, især set i lyset af den nye skolereform der implementerer flere fysiske aktiviteter. 2)To aftener i kongresugen vil vi gerne etablere en åben scene, Battle & Jam, under delprojektet, som bliver stedet hvor unge fra kongressen kan mødes med københavnske unge i og omkring dans for at skabe nye venskaber og kulturelle fællesskaber.

Ansøger Dansehallerne, projektleder Susanne Frederiksen
Afholdelsesdato 05.07-10.07.2015
Sted Dansehallerne
Samarbejdspartnere Kulturanstalten, Vesterbro Ny Skole, Tove Ditlevsens Skole, Teknisk gymnasium lægger lokaler til nogen af kongressens aktiviteter, og vi kommer til at holde kontakt med de lokale ungdomsskoler, kultursteder for børn og unge og dansegrupper for at orientere om den åben scene, og mulighederne for at danse for og danse og mødes med unge fra kongressens internationale
deltagere.
Samlet budget 92.400 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget indstiller til afslag, da projektet er for dyrt og målgruppen er for smal og tidspunktet urealistisk ift. skoleferien

8. Vesterbro Workshop (2014-0214461), ansøgt beløb 20.000 kr.
Kulturanstalten og Sidegadeprojektet har i sæsonen 2014 afholdt seks workshops i Satelitten, Saxogade 77, med stor succes. Den første workshop, som blev afholdt d. 4.5.14 har affødt et aktivt onlineforum Facebook samt et værk i byrummet ”Tangled Together” Metrohegnet Sdr. Boulevard. Værket blev skabt af frivillige (herunder tre deltagere fra workshoppen), ansatte og aktiverede i Sidegadeprojektet. Konceptet har været at udbyde kvalitetsworkshops med fokus tidens trends, med alle materialer inkluderet, til en stykpris af ca 200 kr.  
1) At skabe basis for en højere grad af integration, interaktion og dialog gennem et kreativt fællesskab og frirum mellem socialt udsatte borgere og nye ressourcestærke beboere på Vesterbro. Dette gøres ved at arrangere kreative workshops i tidens ånd rettet mod de ressourcestærke beboere, som inddrager socialt udsatte borgere fra Sidegaden som enten deltagere eller medundervisere. Derved skabes samspil og grobund for mangfoldighed og interaktion. 2) At gøre Satellitten til et levende, relevant og aktivt kulturtilbud med faste aktiviteter, herunder Repair Cafe, tweentegneklub, croquisaften, strikkeloge, månedlige udstillinger osv 3) At fremme brugen af bæredygtige og helst lokale materialer i samarbejde med virksomheder Vesterbro, og dermed styrke projektets lokale forankring og forstærke Satellittens relationer Vesterbro. 4) At kultivere samarbejder med primært lokale uddannelsessteder, organisationer og virksomheder.

Ansøger Kulturanstalten
Afholdelsesdato
01.01-01.07.2015
Sted Satellitten, Saxogade 77
Samarbejdspartnere Settlementet indgår som partner i idéudvikling, organisering og afvikling af events.
Samlet budget 25.360 kr.
Forretningsudvalgets indstilling 
Forretningsudvalget indstiller til fuld støtte på 20.000 kr., da det er et godt integrationsprojekt.

9. FOKUS (2014-0214473), , ansøgt beløb 62.000 kr.

Ansøger
Copenhagen Dance Space
Afholdelsesdato 12.-13.06.2015
Sted Dansehallerne Pasteursvej 20, 1778 København V
Samarbejdspartnere Nej
Samlet budget 92.500 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretnignsudvalget indstiller til afslag da projektet er for dyrt, workshopdelen er upræcist beskrevet

10. DM I STREETART (2014-0218682), ansøgt beløb 100.000 kr.
Hall of Fame er ved at blive taget ud af Vesterbro. Vi ønsker at starte DM i streetart for at få politikere til at tænke sig om inden boligbyggeri og nedrivning af Danmarks ældste streetart. Måske kan boligbyggeri og streetart samt kulturarrangementer gå hånd i hånd? Kunne man bygge boliger til unge som syntes det er et fedt område i samspil med området. Vi tror ikke det er for sent. Derfor DM I STREETART på HALL OF FAME. Desuden gør DM i Streetart en indsats imod unge i taggingmiljøet.

Ansøger Andreas Andersen
Afholdelsesdato 26.-27.06.2015
Sted
Hall of Fame, Enghave Brygge
Samarbejdspartnere  Der vil være forskellige firmaer til at varetage forskellige opgaver i forbindelse med afvikling herunder toiletter osv. Pahjul.dk afvikling af lyd og lys fonden for entreprenørskab støtte til afvikling funtastic.dk med hjælp til mobilscene.
Samlet budget 260.000 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget indstiller til 10.000 kr. for det gode initiativ, og afslag på resten af ansøgningsbeløbet, da det er for dyrt og urealistisk.

11. Udstillingen Entre Entre (2014-0155328), ansøgt beløb 7.000 kr.
Projektet er en arkitekturudstilling i udstillingsstedet Leth&Gori, Absalonsgade 21B. Udstillingen er arrangeret af 'Entreentre', der er en online publikation for eksperimenterende arkitektur (under opbygning: www.entreentre.org/om med lancering i marts 2015 i forbindelse med udstillingen). Udstillingen vil vise eksempler på eksperimenterende tilgange til fremstillinger af rum og arkitektur. Hovedformålet er fremme reflektion over arkitektur og byrum bl.a. med udgangspunkt i situationer på Vesterbro. Udstillingen vil præsentere legende og undersøgende måder at tegne arkitektur, og som sådan henvende sig til en langt bredere målgruppe end konventionelle planchebaserede udstillinger gør. Udstillingen vil henvende sig særligt til lokale ved at inddrage genkendelige elementer fra gademiljøet omkring udstillingsstedet på Vesterbro. Udstillingens hoveddel vil være billeder skabt ved hjælp af instrumenter og software udarbejdet af arkitekt og programmør, Teis Draiby (DK). Draibys instrumenter kan ses som eksperimenterende arkitekturredskaber, der giver nye muligheder for at se og forstå rum relativt til tid (se http://vimeo.com/teisnet). På udstillingen vises en serie nye billeder og film, der er resultatet af et samarbejde mellem Draiby og Entreentre (her repræsenteret ved Karen Gamborg og Anne Friis). Billederne viser bl.a. eksempler på hvordan det flygtige og det dynamiske kan tegne byrum på radikalt nyskabende måder.

Ansøger Entreentre
Afholdelsesdato 05-26.03.2015
Sted
 Leth & Gori, Absalonsgade 21B
Samarbejdspartnere Udstillingssted: Leth&Gori, Absalonsgade 21B Udstillere: Teis Draiby (DK), arkitekt og programmør Nat Chard (UK), arkitekt, professor på The Bartlett School of Architecture, London
Samlet budget 18.100 kr.
Forretningsudvalgets indstilling
Forretningsudvalget indstiller til det fulde beløb, da det er et godt og spændende projekt.

Løsning

Vesterbro Lokaludvalg beslutter, om det vil følge forretningsudvalgets indstillinger for de enkelte ansøgninger.

Økonomi

Midlerne bevilges fra Vesterbro Lokaludvalgs puljemidler under VesterbroPuljen for 2015.

Vesterbro Lokaludvalg har vurderet sine idnstillinger udfra at der i 2015 bliver afsat 850.000 kr til VesterbroPuljen. Disse midler uddeles efter ansøgning fire til fem gange gange årligt.

Inden Lokaludvalgsmødet den 19. november 2014 er der ikke brugt af de endnu ikke disponerede midler for 2015

Inden Lokaludvalgsmødet den 17. september 2014, er der endnu ikke lagt budget for Lokaludvalgets puljemidler i 2015. Støtten for 2015 gives derfor underforudsætning af at Vesterbro Lokaludvalg får tildelt puljemidler i størrelsesordenen 1.566.000 kr. igen i 2015.

Beslutning

Lokaludvalget traf følgende beslutninger:

Carls Audio Guide - indstillingen blev tiltrådt. Lokaludvalget besluttede at støtte med 10.000 kr.

Digte og Lyd i Vega - det blev efter afstemning besluttet at støtte med 10.000 kr. Lokaludvalget lagde vægt på, at der i tilknytning til arrangementet afholdes en udstilling på biblioteket og værdsætter den form for lokalt samarbejde.
Der blev først stillet et ændringsforslag om ikke at støtte, men forslaget faldt efter afstemning
Ole Rindtoft var inhabil ved behandlingen af dette punkt.

Fiskens Kamera Kids - det blev efter afstemning besluttet at støtte med 10.000 kr med en bemærkning om, at Lokaludvalget er interesserede i at blive inviteret med til ferniseringen, hvis det er muligt.
Der blev først stemt om et ændringsforslag om ikke at støtte. Ændringsforslaget faldt efter afstemning med 1 stemme for, 8 stemmer mod og 6 der undlod at stemme
Der blev dernæst vedtaget et ændringsforslag om at støtte med 10.000 kr. For stemte 10 (Frans Luja Madsen, Erik Hegelund, Ole Rindtoft, Heidi Bjerg Gregersen, Malene Mørkbak Bruun, Anne Mette W Nielsen, Bruno Schwede, Mikael Stenstrup, Jesper Møller Pedersen, Thomas Egholm), mod stemte 4 (Thomas Warbrug, Svend Erik Gimm, Mia Rosenkilde, Jørgen Krause), der var en der undlod at stemme (Allan Frederiksen).
Ena Juhl var inhabil ved behandlingen af dette punkt

Permanent graffitti - indstillingen blev tiltrådt. Lokaludvalget støtter med 10.000 kr.

Scenevæg -indstillingen blev tiltrådt. Lokaludvalget giver et afslag på støtte

Vesterbro bag facaden - indstillingen blev tiltrådt. Lokaludvalget støtter med 30.000 kr.
Ole Rindtoft var inhabil ved behandlingen af dette punkt

World Congress of Dance and the Child International - indstillingen blev tiltrådt.
Ole Rindtoft var inhabil ved behandlingen af dette punkt

Vesterbro Workshop - indstillingen blev tiltrådt. Vesterbro Lokaludvalg støtter med 20.000 kr.
Ole Rindtoft var inhabil ved behandlingen af dette punkt

Fokus - indstillingen blev tiltrådt

DM i Streetart - det blev efter afstemning besluttet ikke at støtte.

Entré Entré - indstillingen blev tiltrådt. Lokaludvalget støtter med 7.000 kr.
Til top