Mødedato: 22.06.2021, kl. 18:30
Mødested: Kulturhuset Islands Brygge, Lysthuset

Beslutning: Bydelspuljen - ansøgninger juni 2021

Indstilling

Formanden for Amager Vest Lokaludvalg indstiller,

  1. at lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til ansøgerne på baggrund af arbejdsgruppernes indstillinger, som fremgår nedenfor.

 

Problemstilling

A: Sundby Cirkus Festival
Ansøgt beløb: 25.000kr. Sagsnummer: 2021-0157568
Opsætte cirkusforestillinger 4 steder i Sundby/Amager Vest -efter aftale med udvalget, i weekenden i uge 25. Vores projekt skal iværksættes for at samle folk i, og uden for Sundby. Vi vil tilbyde kultur der henvender sig til børn og voksne med det formål at underholde befolkningen samt skabe arbejde for artister

 Afholdelsesdato: 25. -27. juni

 Ansøger: Børn i Manegen (frivilligforening)

Samlet budget: 215.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet blandt andet tilbyder workshops for børn og voksne, dermed både involvering af publikum og netværksskabende. Derudover er arrangementet gratis og åbent for alle.  

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen et afslag, men en del af arbejdsgruppen mener, at vi skal dispensere fra kriterierne om netværksskabelse fordi også børnene har brug for gode kulturoplevelser efter corona. Vi vil derfor bede AVLU debattere det.

 

 

B: Genskab filmscener – Buster filmfestival 2021
Ansøgt beløb: 30.000kr. Sagsnummer:  2021-0157579
Filminstruktør Emil Nørgaard Munk inspirerer og guider femte og sjette klasser fra hele Amager gennem 50 års dansk filmhistorie med sjove oplevelser omkring filmproduktion i klassens fællesskab. Sammen genskaber klasserne 4- 6 ikoniske scener fra dansk filmhistorie i en en-dags workshop.

Afholdelsesdato: 27/9 – 10/10

 Ansøger: Buster filmfestival 2021

Samlet budget: 69.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller til afslag, da gruppen vurderer at netværksdelen mangler: Projektet lægger op til ren klasseundervisning, i stedet for at blande skoleklasserne.  

Gruppen har sendt følgende spørgsmål til ansøger:

  1. Har I taget højde for filmrettighederne?
  2. Har I tænkt over muligheden at blande klasserne?
  3. Hvor mage af klasserne er fra Amager Vest skoler?
  4. Hvilke Amager Vest klubber samarbejder I med, og hvordan?

SVAR fra ansøger:

  1. Ja.
  2. Ja, og det plejer vi at gøre, for det er vigtigt og fedt med netværk på tværs, men det er vores erfaring i coronatiden ( selv efter, at der er løsnet med restriktioner) at skolelærerne; lærerteams og ledelse er meget pressede på tid og at de ikke har ressourcer til at hjælpe med at arrangere. Vi vil gerne; men tror ikke det er realistisk. Til gengæld, har vi netværk i vores klubprojekt, hvor vi danner netværk på tværs af klubberne på Amar. Og det glæder vi os til.
  3. Halvdelen
  4. Det forgår via Børnekulturhusets netværk og i tæt samarbejde med en leder fra ASS - Amager Strand Sejlinstitution som vi har et stærkt samarbejde med.Og vi håber at kunne nå at komme ud og besøge dem med materialer. Minimum 4 klubber. 2 fra øst, 2 fra vest.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller et afslag, med mindre ansøger vil bryde skoleklasserne op og blande eleverne.

 

 

C:  Film for begyndere – Buster 2021
Ansøgt beløb: 15.000kr. Sagsnummer: 2021-0157590
Fritidshold. Film for begyndere. Snus til filmproduktion, produktionsdesign og rekvisitør arbejde med Buster Filmfestival og professionelle filmfolk. Busters Programchef Mariella Harpelunde Jensen som selv har en baggrund som filminstruktør og underviser guider Børnekulturhus Amagers fritidshold: “Film for begyndere gennem 6 tirsdage i perioden 24. August til 28. september, hvor holdets 15 deltagere i alderen 10-12 år får lov at snuse til både filmproduktion, produktionsdesign og byg af kulisser og rekvisitør arbejde.

Afholdelsesdato: 24.8 – 28.9

 Ansøger: Buster filmfestival

Samlet budget: 48.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller til videre drøftelse, da de finder projektet dyrt i forhold til udbytte, men samtidig ville en deltagelse være netværksskabende og udbytterigt.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn. Projektet er netværksskabende.

 

 

D: Ørestad Kulturdag 2021
Ansøgt beløb: 33.500kr. Sagsnummer: 2021-0157606
Vi laver et remix af sidste års tema: ”Ørestad Larmer” og arrangerer en light udgave af Kulturdagen med tre hovedevents: En koncertrække, en større forestilling med Lille Storbyteater GLiMT, eller et gadeteater, samt Ørestad Madmarked med fokus på lokale fødevarer fra lokale butikker i Ørestad

Afholdelsesdato: lørdag 11. september

Ansøger:  Ørestad Kulturdag v. Grundejerforeningssekretariatet Ørestad

Samlet budget: 233.500kr

 Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da kulturdagen bringer folk sammen i lokalmiljøet og bygger på lokale kræfter.
Gruppen noterer sig, at budgettet giver et overskud på 1000kr. Dette skal det tages højde for i et eventuelt tilsagn.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen henviser ansøgningen til behandling i AVLU, da vi ikke kunne enes om hvorvidt markedet er en netværksskabende aktivitet.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø:  
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet på trods af Corona restriktioner forsøger at få et fællesskabsdannede initiativ op at stå.

 

 

E: Frivillig Fredag 2021 – lokale ildsjæle
Ansøgt beløb: 23.500kr. Sagsnummer: 2021-0157612
Efter et hårdt Corona-år er der brug for en positiv kickstart af foreningslivet. Vi fejrer frivilligheden og hylder de fantastiske frivillige, der hver dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde på Amager. Vi samler 50 af disse frivillige ildsjæle og giver dem inspiration, ny energi, et bredere netværk og en mulighed for at blive set og anerkendt for deres indsats.

 Afholdelsesdato: d. 24. september, 17-21

Ansøger: Frivilligcenter Amager

 Samlet budget: 47.000kr

Indstilling fra arbejdsgrupperne Kultur og fritid samt Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Begge arbejdsgrupper indstiller et tilsagn, da projektet skaber netværk mellem forskellige ildsjæle. Projektet støtter de lokale kræfter og prøver at bringe dem sammen efter en ekstraordinær krisetid.

 

 

F: Paint it Forward 2021
Ansøgt beløb: 19.500kr. Sagsnummer: 2021-0157617
Ansøger er en forening, med både miljømæssigt og socialt virke. Vi modtager restmaling og fordeler det til almennyttige formål - primært til borgere med små penge. Vi søger midler til frivilligpleje ved vores uddelinger og workshops samt til materiale til samme arrangementer.

 Afholdelsesdato: 1. august – 31. december

Ansøger: Foreningen Paint it Forward

Samlet budget: 19.500kr

Bemærkning fra sekretariatet: Ansøger kommer til foretræde.

 Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet er et netværksskabende initiativ i en del af vores mere udsatte bydel.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen indstiller til videre drøftelse i lokaludvalget, da gruppen har brug for svar på følgende spørgsmål:

  1. Har I planer for fremtiden m.h.t. at blive selvkørende med driftsdelen?
  2. Uddybelse af 3 x frivilligture: indhold, transport, mv.
  3. Udspecificering af alle budgetposter

 

SVAR fra ansøger:

1: Paint It Forward (PIF) er i proces med at søge større fonde om midler til at dække udgifter til drift, udvikling (herunder udvidelse af projektet til andre bydele) og etablering herunder til de udgifter, som PIF har ansøgt AVLU om. PIF forventer dog, at ansøgningsprocessen tager mindst 3-4 måneder før vi (forhåbentlig) opnår fondsstøtte. Derudover vil PIF over de næste par måneder få oprettet en form for indtægt via medlemskaber, salg af T-shirts osv. Begge indtægtskilder er dog behæftet med stor usikkerhed og PIF ønsker at starte med at afholde beskrevne arrangementer umiddelbart efter sommerferien (for eksempel deltagelse i Amager Klima og Demokratifestival). PIF har derfor valgt at ansøge AVLU om de midler til de arrangementer der afholdes lokalt. PIF har mange andre udgifter, som projektet selv afholder for indhentede fondsmidler (husleje, transportudgifter, konsulentudgifter, udgifter til informationsmateriale osv) og som ikke er inkluderet i ansøgningen til AVLU. 

 

2: Alt efter hvor mange, der tilmelder sig og hvor mange andre opgaver, der er på tegnebrættet, vil PIF afholde 2-3 arrangementer for de frivillige - alle med henblik på genbrug, affaldshåndtering og lokale fællesskaber. PIF har endnu ikke lagt sig fast på hvilke to-tre steder, der skal være mål for frivilligekskursionerne, men har følgende steder på tegnebrætter alt efter pris, tilgængelighed og de frivilliges ønsker:

- Besøg på Amager Bakke (når Corona-restriktionerne tillader det) https://a-r-c.dk/klima-og-miljo/viden-og-inspiration/virksomhedsbesoeg-paa-amager-bakke/ De deltagende skal som udgangspunkt være selvtransporterende, men der kan eventuelt være udgifter til offentlige transportmidler. Derudover påregner vi en let forplejning (sodavand og snacks). Forventet deltagerantal: 10-15 personer

- Besøg hos Sydhavnens Genbrugscenter - herunder testlaboratoriet https://sydhavngenbrugscenter.webprod.kk.dk. De deltagende skal som udgangspunkt være selvtransporterende, men da Sydhavnens genbrugscenter ligger forholdsvis langt væk fra PIF normale tilholdssted regner vi med udgifter til offentlig transport. Forventet deltagerantal: 10-15 personer

- Fællesspisning i Forsamlingshuset Absalon (når Corona restriktionerne tillader det): https://absaloncph.dk. Deltagerne forventes at være selvtransporterende, men PIF vil betale for madbilletterne (40 kroner per styk). Forventet deltagerantal: 10-15 personer

- Besøg i Forsamlingshuset Karens Minde i Sydhavnen, hvor noget af den uddelte maling er blevet brugt til børne-kunstprojekter: https://kmkulturhus.dk. PIF forventer at betale for offentlig transport af deltagerne samt let forplejning (sodavand og snacks). Forventet deltagerantal: 10-15 personer

- Besøg hos Storkøbenhavn Modtagerafdeling for Farligt Affaldhttps://www.smoka.dk. Deltagerne skal som udgangspunkt være selvtransporterende, men der forventes udgifter til let forplejning (snacks og sodavand samt enkelte billetter til offentlige transportmidler). Forventet deltagerantal: 10-15 personer

- Besøg hos Stena Recycling i Brøndby: https://www.stenarecycling.dk/kontakt/filial/brondby/. Der påregnes udgifter til offentlige transportmidler og let forplejning (sodavand og snacks). Forventet deltagerantal: 10-15 personer

3: udspecificering af alle budgetposter. 

Flere af udgiftsposterne er højt sat som sikkerhedsbuffer, og PIF forventer ikke at bruge hele beløbet. Da PIF i foråret 2020 modtog 8000 kroner, brugte PIF heller ikke hele beløbet.

  • -Frivilligpleje ved arrangementer fra 1. august til 31. december 2021: 5000 kroner: 

Kaffe, te, kiks og lignende ved de to månedlige uddelingsworkshops i perioden 1. august til 31. december. Pizza/sandwiches ved enkelte større arrangementer som de 2 planlagte workshops ved Urbanplanens alternative Nærgenbrugsstation og ved Amager Klima og Demokratifestival

  • -3 x frivilligture 4500 kroner: Som beskrevet ovenfor. Pengene bruges til offentlig transport, let forplejning og madbilletter.
  • -Materiale til 2 workshops ved Urbanplanen alternative nærgenbrugsstation 2000 kroner: malerpensler, afdækningsplast, evt engangsslag til børn (vi planlægger at male på pap og udsmidte malerier med den genbrugte maling sammen med lokale børn og barnlige sjæle)
  • -Materiale til workshop ved Amager Klima- og Demokratifestival 5000 kroner: Indkøb af stander, print af informationsmateriale, uforudsete udgifter. 

Malerredskaber til uddeling ved malinguddeling workshop 3000 kroner: Indkøb af 9-10 pakker med malerudstyr, der udleveres til de mest udsatte borgere. Stykpris: cirka 300 kroner

 

 

G: Fortælling og musik
Ansøgt beløb: 12.500kr. Sagsnummer: 2021-0157627
Vi håber med vores to indslag at sætte fokus på glæden og sommeren. Skabe aktiv stemning efter en lang corona vinter. Publikum bliver levende inddraget i begge forestillinger.

Afholdelsesdato: 10. juli og 19. august

Ansøger: foreningen We Dance DK

Samlet budget: 40.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller til videre drøftelse i lokaludvalget. Gruppen har følgende spørgsmål til ansøger:

  1. Hvad består inddragelsen af publikum i?

SVAR fra ansøger:

Vi inddrager børn som voksne gennem bevægelser de skal lave undervejs. De synger med på forskellige sange. De danser med. Vi indbyder til, at publikum via historierne skaber deres egne billeder.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da aktiviteten involverer publikum og er lokalt forankret i samarbejdet med legepladsen. Aktiviteten er derudover åben for alle og netværksskabende.

 

 

 H: Amager Børneteaterfestival 2021
Ansøgt beløb: 65.000kr. Sagsnummer: 2021-0157636
Amager Børneteaterfestival sætter en stor ære i på 12. år at brede det bedste af dansk teater ud til børn i alle aldre. I de forgangne 11 år er festivalen blevet til et fast pejlemærke i mange lokale børnefamilier og -institutioners bevidsthed. Fra helt små til større børn, unge, voksne og ældre. Alle har været en del af vores fælles teatereventyr – både som tilskuere og som aktive deltagere i workshops og fællesspisninger.

 Afholdelsesdato: 16. – 24. oktober

Ansøger: Kultur S og Teater ZeBu

Samlet budget: 372.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet er netværksskabende.

Indstilling fra arbejdsgrupperne for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv samt Kultur og fritid:
Begge arbejdsgrupper indstiller et tilsagn, da projektet er netværksskabende: Involvering af publikum samt middage.

 

 

I: Amager Vest Lokale Elektroniske Gå-selv-ruter
Ansøgt beløb: 20.000kr. Sagsnummer: 2021-0157648
At designe 10 lokale Gå ruter i Amager Vest Lokaludvalgs område, som ligges på relevante lokale kulturinstitutioners hjemmesider, hvor borgerne kan hente link til de forskellige ruter, for herigennem at styrke kendskab og tilknytning til lokalområdet. Gå ruterne kan have forskellige temaer, f.eks, Ørestad Syd – Remiseparken – Legepladser – Sundholm – Kolonihaver – Naturpark Amager.

 Afholdelsesdato: digitalt i 6. måneder

Ansøger: Jeff Priis og Priis’ FB-gruppe Gå Med Ørestad

Samlet budget: 30.000kr

Indstilling fra arbejdsgrupperne for Kultur og fritid samt Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Begge arbejdsgrupper indstiller et afslag, da projektet ikke er netværksskabende i høj nok grad. Man samler ikke folk alene ved at lægge ruter ud på nettet.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø:
Arbejdsgruppen indstiller et afslag, da projektgruppen finder, at projektet med sit digitale fokus mangler den ellers meget positive netværksskabende del, som var en del af det oprindelige projekt i Ørestad.

 

 

J: Skab den nye vision for kulturen på Islands Brygge
Ansøgt beløb: 65.000kr. Sagsnummer: 2021-0157658
Kulturhuset Islands Brygge søger støtte fra Amager Vest Lokaludvalg til en dialog med lokalområdet, hvor formålet er at kickstarte en ny kultur på Islands Brygge og en bedre sammenhæng mellem Kulturhuset, havnen og Bryggens beboere og lokale aktører. Dialogen tager afsæt i Kulturhusets drøm og ambition om at skabe nye udendørs faciliteter foran Kulturhuset. Samtidig vil dialogen kunne være med til at understøtte udvikling af nye gode og meningsfulde aktiviteter i Kulturhuset, som kan bidrage til at skabe en positiv forandring i området.

 Afholdelsesdato: 1. august – 31. december

Ansøger: Kulturhuset Islands Brygge

Samlet budget: 77.000kr

Bemærkning fra sekretariatet: Ansøger kommer til foretræde.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller til afslag, da vi vurderer, at det mere er en kommunal driftsopgave end et borgerprojekt.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø:
Arbejdsgruppen indstiller et afslag med den begrundelse, at det vurderes at projektet er en del af kulturhusets og KFFs almindelig kommunale driftsopgave.

 

 

 

K: Hold gang i kroppen
Ansøgt beløb: 50.000kr. Sagsnummer: 2021-0157671
Kultur S hersker et ønske om at udvide parkens udendørs Kompan Anlæg med et særligt fokus på en bredere målgruppe. Kompan har netop lanceret nogle nye udendørs fitness maskiner, som takket være vægtindstillingsmuligheder kan bruges af både unge såvel som ældre (60+). Vi ønsker en større, bredere og mere organiseret brugergruppe kan holde gang i kroppen.

Afholdelsesdato: 1. august – 31. december

Ansøger: Kom i gang, Ældre i Bevægelse Amager, Kultur S idræt

Samlet budget: 150.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et afslag, selv om det er et godt projekt, så er det ikke lokaludvalgets opgave at købe anlæg til kommunen.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø:
Arbejdsgruppen indstiller et afslag med den begrundelse, at det vurderes, at projektet er et kommunalt anlægsprojekt, som i øvrigt ikke synes at være koordineret med de mange andre initiativer der i øjeblikket pågår i Sundby Idrætspark – som ex. Områdefornyelsen og DGI.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen indstiller et afslag, da det ikke er lokaludvalgets opgave at købe anlæg til kommunen.
Gruppen noterer sig, at ansøgningen mangler et budget, og sender spørgsmål om dette til ansøger, således at ansøgningen kan behandles på ordentligt grundlag i lokaludvalget.

 

Budget fra ansøger:

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller til et afslag, da det drejer sig om investeringer i grej. Det er uklart, hvem ansøger er og hvem, der kommer til at eje grejet. Endelig har KFF ansat DGI til udvikling af restområder af Sundby Idrætspark. Det vides ikke om det to projekter er koordineret.

 

 

L: Kreativ sommerskole i Ørestad Syd
Ansøgt beløb: 18.900kr. Sagsnummer: 2021-0157675
Bydelens børn i alderen 6-12 år inviteres til 2 x 3 dages Kreativ Sommerskole med fokus på billedkunst og kreativt fællesskab. Formålet er at give børnene kendskab til kunstens verden og øge deres bevidsthed om kunstnernes brug af materialer, teknikker og virkemidler. Endvidere er det vores hensigt, at skabe et mere kreativt fællesskab i bydelen og derigennem at øge samværet mellem børn.

 Afholdelsesdato: 29. juni – 8. juli

Ansøger: BørneAtelieret

Samlet budget: 26.680kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da det netværksskabende og en kreativ aktivitet for børnene.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Vi indstiller til et tilsagn. Projektet er netværksskabende og en god ferieaktivitet.

 

 

M: Lokalhistorisk bådtur
Ansøgt beløb: 5.850kr. Sagsnummer: 2021-0157681
En bådtur med lokalhistoriske guider, hvor vi fortæller om bydelens historie og især om alt det nye som foregår i havnestaden, Sydhavnen. Vi har fået Henrik Gutte som er bryggebeboer og autoriseret havneguide til at guide - plus formanden for foreningen Sussie Paddison.

Afholdelsesdato: 29. august

Ansøger: Islands Brygges lokalhistoriske forening og arkiv

Samlet budget: 5.850kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da det netværksskabende, lokalt forankret, og åbent for alle.

Gruppen vil gerne have svar på følgende:

  1. Er I opmærksomme på at bådturen er den samme weekend som Kulturhavn?

SVAR fra ansøger:

Ja, vi ved, at det er under kulturhavnen, men der bliver ikke arrangeret noget på Islands Brygge.

 

Løsning

At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til ansøgerne på baggrund af arbejdsgruppernes indstillinger.

Økonomi

Lokaludvalgets bevillinger til de enkelte ansøgere uddeles som underskudsgaranti fra Bydelspuljen.

Lokaludvalget har 13 eksterne ansøgninger til september-puljen til behandling til et maksimalt beløb på 383.750 kr. af 2021 midlerne. 

 

Beslutning

A: Ansøgningen Sundby Cirkus Festival fik tilsagn om støtte på 25.000kr. Støtten gives alene til den del af arrangementet, der vedrører workshops.

B: Ansøgningen Genskab filmscener – Buster filmfestival 2021 fik afslag med den begrundelse, at projektet vurderer at det netværksskabende element mangler, da projektet kun tilbydes som klasseundervisning.

C: Ansøgningen Film for begyndere – Buster 2021 fik under afstemning afslag med den begrundelse, at projektet vurderes at være meget nichepræget forbeholdt en meget lille gruppe af børn til en uforholdsmæssig høj pris.

Følgende stemte for: Erhardt Franzen, Nick Vikander, Uffe Meulengracht,   Jill Petersen, Christian Eggert, Andreas Petersen, André Vedgren.

Imod: Anders Bo Nielsen, Nete Skøtt, Robert Nielsen, Arne Bjørn Nielsen, Hanne Schmidt, Daniel Wiegell, Kresten Thomsen, Mark Gray, Steen Höier

Undlader: Peter Hess-Nielsen,

                                                                      

D: André Vedgren erklærer sig inhabil og forlader lokalet under behandlingen af dette punkt.

Ansøgningen Ørestad Kulturdag 2021 fik under afstemning tilsagn om støtte på 33.500kr.

Følgende stemte for: Anders Bo Nielsen, Nete Skøtt, Peter Hess-Nielsen, Erhardt Franzen, Nick Vikander, Arne Bjørn Nielsen, Uffe Meulengracht, Mark Gray, Jill Petersen, Christian Eggert, Andreas Petersen, Steen Höier.

Imod: Robert Nielsen,

Undlader: Hanne Schmidt, Daniel Wiegell, Kresten Thomsen.

 

E: Ansøgningen Frivillig Fredag 2021 – lokale ildsjæle fik bevilget 23.500 kr.

 

F: Ansøgningen Paint it Forward 2021 fik bevilget 19.500kr. 

 

G: Ansøgningen Fortælling og musik fik under afstemning bevilget 12.500 kr.

Følgende stemte for: Nete Skøtt, Robert Nielsen, Peter Hess-Nielsen, Erhardt Franzen, Nick Vikander, Arne Bjørn Nielsen, Uffe Meulengracht, Hanne Schmidt, Kresten Thomsen, Christian Eggert, Andreas Petersen, André Vedgren, Steen Höier.

Imod: Anders Bo Nielsen, Erhardt Franzen, Nick Vikander,

Undlader: Daniel Wiegell, Mark Gray, Jill Petersen,

 

H: Ansøgningen Amager Børneteaterfestival 2021 fik bevilget 65.000 kr.

 

I: Ansøgningen Amager Vest Lokale Elektroniske Gå-selv-ruter fik afslag med den begrundelse, at projektet med sit udelukkende digitale fokus mangler den ellers positive netværksskabende del, som var en del af det oprindelige projekt i Ørestad.

 

J: Steen Höier forlader mødet fra behandlingen af dette punkt.

Ansøgningen Skab den nye vision for kulturen på Islands Brygge fik afslag med den begrundelse, at projektet savner inddragelse af lokale netværk og lokaludvalget.

 

K: Ansøgningen Hold gang i kroppen fik afslag med den begrundelse, at det vurderes, at projektet er et kommunalt anlægsprojekt, som i øvrigt ikke synes at være koordineret med de mange andre initiativer, der i øjeblikket pågår i Sundby Idrætspark – som ex. Områdefornyelsen og DGI.

 

L: Ansøgningen Kreativ sommerskole i Ørestad Syd fik bevilget 9.450 kr. med den begrundelse, at den estimerede udgift pr. barn er for høj.

I afstemningen om bevilling af det fulde beløb stemte følgende for: Peter Hess-Nielsen, Nick Vikander, Uffe Meulengracht, Kresten Thomsen, Christian Eggert,

Imod: Anders Bo Nielsen, Robert Nielsen, Erhardt Franzen, Arne Bjørn Nielsen, Hanne Schmidt, Daniel Wiegell, Mark Gray, Jill Petersen, Andreas Petersen, André Vedgren.

Undlader: Nete Skøtt,

I afstemningen om bevilling af det halve beløb stemte følgende for: Robert Nielsen, Peter Hess-Nielsen, Erhardt Franzen, Nick Vikander, Arne Bjørn Nielsen, Uffe Meulengracht, Hanne Schmidt, Daniel Wiegell, Kresten Thomsen, Mark Gray, Jill Petersen, Christian Eggert, Andreas Petersen, André Vedgren.

Imod: ingen

Undlader: Anders Bo Nielsen, Nete Skøtt.

 

M: Ansøgningen Lokalhistorisk bådtur fik bevilget 5.850 kr.




Til top