Mødedato: 20.04.2021, kl. 18:30
Mødested: Sundholmsvej 8 - eller microsoft teams

Beslutning: Bydelspuljen - ansøgninger april 2021

Indstilling

Formanden for Amager Vest Lokaludvalg indstiller,

  1. at lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til ansøgerne på baggrund af arbejdsgruppernes indstillinger, som fremgår nedenfor.

 

Problemstilling

A: Familien Norden – en ny saga for og med unge
Ansøgt beløb: 55.000kr. Sagsnummer: 2021-0068278
Familien Norden er et borgerinddragende scenekunstprojekt, hvor professionelle scenekunstnere, unge og publikum lokalt og på tværs af Norden undersøger fænomenet familie - i lokal og nordisk kontekst. Der arbejdes med demokratisering af scenekunsten, borgerinddragende metoder, fysisk og digital performance og kollektive arbejdsformer. Den færdige forestilling vises i de tre nordiske lande: Danmark, Norge, Grønland, hvor et ungt publikum inviteres med ind i en dialog om ”Familien Norden”.

Afholdelsesdato: 1. juni – 30. februar

Ansøger: ZeBu – Børne- og ungeborgerscene

Samlet budget: 1.375.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da der er netværksskabende mellem skolerne på Amager. Gruppen finder det positivt, at både lokale og nordiske perspektiver er med.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da det ambitiøse projekt er netværksskabende i både bydelen og internationalt!

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet er netværksskabende mellem bydelens skoler. Det er spændende med et projekt, der tager fat i de lokalhistoriske perspektiver gennem nordisk samarbejde.

 

 

B: Sommer på stranden – dyreplanter & plantedyr
Ansøgt beløb: 50.000kr. Sagsnummer:  2021-0068288
Projektet er i sin essens lidt over 2 ugers gratis kultur og natur-aktiviteter for børn, børnefamilier og institutioner. Udgangspunktet er at forbinde et fokus på biodiversitet og den kunstneriske proces, hvor børn lærer om naturen omkring dem, mens de bliver udfordrede på deres kreative færdigheder. Vi samarbejder med adskillige lokale aktører og alle aktiviteterne er deltagerbasseret samt lokalt forankrede.

Afholdelsesdato: den 9. juli – den 25. juli

 Ansøger: Børnekulturhus Ama’r

Samlet budget: 23.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet båder er gratis, netværksdannende, pædagogisk kreativt og underholdende.

Gruppen vil dog gerne vide, hvad budgetposten ’gebyr jazzfestival’ dækker over.

SVAR fra ansøger:
Budgetposten ’gebyr jazzfestival’ er det gebyr man betaler til Copenhagen Jazz Festival for at være en del af deres festival. For os ligger det på 4000kr som så giver mulighed for at afvikle 3-15 koncerter. Gebyret er fastlagt af Copenhagen Jazz Festival og er ens for alle arrangører med det antal koncerter.
Dog er vi lige nu i tvivl om vi kan gennemføre koncerter med de nuværende covid-19 restriktioner. Da de er så omskiftelige, holder vi lige nu fast i det budget jeg har sendt jer, men vi bliver potentielt nødt til at genoverveje vores deltagelse i jazzfestivalen, da vi kun kan afvikle koncerter med en åben plads på stranden (og dermed have svært ved ikke at samle forbipasserende).

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet skaber netværk med spændende aktiviteter hele sommeren.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da vi finder, at projektet fint understøtter netværk mellem bydelens børn med aktiviteter, der tilmed bakker op om lokaludvalgets ambition om en grønnere bydel.

 

 

C:  MuCirkus – oplev magien ved klassisk musik
Ansøgt beløb: 48.658kr. Sagsnummer: 2021-0072447
På cirkuspladsen, i 3 vogne, kan publikum gå ind, en og en, eller som familie, og opleve instrumenterne udfolde sig helt tæt på. Hver dag spilles en række klassiske minikoncerter af 5-10 minutters varighed og tilhørerne kan opleve, lytte og tale med artisten bagefter.

Afholdelsesdato: 7. – 12. juni eller 14.-19. juni

 Ansøger: Finmusik v/ Malte Bjerkø, Heilsgade 6, KBH V

Samlet budget: 48.658krkr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da det er nyskabende med et musikmøde/oplevelse mellem børn fra Urbanplanen og de ældre fra Peder Lykke. Projektet er dertil lokalt forankret pga. samarbejdet med lokale aktører samt at ansøger selv bor i bydelen. Derudover er projektet både netværksskabende og integrerende pga. mødet mellem generationerne.

 Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller et afslag, da projektet ikke lever op til lokaludvalgets kriterier for ansøgninger. Arbejdsgruppen foreslår, at ansøger kontakter Københavns Kommunes Musikpulje.

 


 D: Grundlovsdag 2021 – Sundholms Fremtid
Ansøgt beløb: 32.900kr. Sagsnummer: 2021-0072704
Grundlovsdag fejres med demokratisk debat om Sundholms fremtid og præsentation af potentialet for et kulturcentrum med stærke sociale værdier i den gamle maskinhal. Formålet er at skabe opbakning til en samlet udviklingsplan for Sundholmsområdet gennem dialog og borgerinddragelse.

Afholdelsesdato:  5. juni

Ansøger:  Foreningshuset Sundholm 8

Samlet budget: 39.9000kr

 Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet støtter det arbejde lokaludvalget gør for området Sundholm. Projektet er dertil netværksskabende og lokalt forankret pga. bred repræsentation af lokalområdets forskellige aktører i samarbejdsgruppen.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet både er demokratisk, netværksskabende, samt lokalt forankret.

 Indstilling fra arbejdsgruppen for Fysisk planlægning og miljø:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, idet projektet er et meget positivt og vigtigt bidrag til debatskabelse om udviklingen af et helt centralt område i bydelen - nemlig Sundholm.

 

 

E: Brug dit sprog og lad det vokse
Ansøgt beløb: 20.000kr. Sagsnummer: 2021-0083206
Projektet skal styrke børns læsekompetencer og give mødre redskaber til at støtte op om barnets sproglige udvikling og læsefærdigheder.  Børn skal læse sammen i små grupper og mødrene skal læse højt eller fortælle historier til de børn der endnu ikke kan læse.

 Afholdelsesdato: 1 /uge maj-september

Ansøger: Mødre- og ungeforening Amager

Samlet budget: 1.006.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller tilsagn, da projektet skaber netværk blandt børn og voksne.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da aktiviteten er lokalt forankret og netværksskabende. Dertil indeholder projektet både et socialt- og omsorgselement, ved at mødrene klædes på til at bedre kunne støtte deres børn. Derudover er aktiviteten integrerende, da deltagerne har mulighed for at øve det danske sprog.

 

 

F: Internationale klovneshows på Hørgårdens genbrugsstation
Ansøgt beløb: 6.500kr. Sagsnummer: 2021-008320
Studerende fra den internationale teaterskole The Commedia School vil på tværs af etnicitet skabe et sjovt klovn-show. Mange børn på Amager, har en anden etnisk baggrund, og mange af dem har aldrig mødt/set en kunstner fra deres hjemlande. Her kan de, sammen med deres dansk-etniske venner, opleve unge kunstnere, som opholder sig i Danmark af helt andre grunde, end de er vant til. Dette vil skabe dialog mellem børnene og de voksne, men også i hjemmene. Humor forener os, humor nedbryder grænser.

Afholdelsesdato: 28. maj

Ansøger: The Commedia School

Samlet budget: 10.500kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller et til tilsagn – på trods af, at projektet ikke umiddelbart har en netværksskabende aktivitet, mangler vi liv, glæde og underholdning på en corona-sikker måde.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet er lokalt forankret blandt andet da skolen er placeret i bydelen. Derudover er projektet tværkulturelt og netværksskabende i mødet mellem børnene. Det er positivt at aktiviteten gør brug af genbrugsstationen som afholdelsessted.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da aktiviteten er lokalt forankret, integrerende, netværksskabende. Det er positivt med integration via komik.

 

 

G: Amager 1940-45 på gaden og i skole
Ansøgt beløb: 17.000kr. Sagsnummer: 2021-0083290
Gennemførsel af aktiviteter, der pga. Corona ikke kunne afholdes ved 2020 projektet Amager Besat, og udvikling af de aspekter, der blev gennemført. Særligt fokuserer vi på opbakning ved AMPA mindearrangement 5.5. (eller evt. senere). Udvikling og test af materiale med skoleklasser. Der søges også støtte ved andre lokale instanser samt større fonde.

(Bemærkning fra sekretariatet: AMPA/ Amager Partisaner var en dansk modstandsgruppe under Danmarks besættelse (Wikipedia))

Afholdelsesdato: april – december

Ansøger: Formidlerforeningen

Samlet budget: 215.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn, da projektet både skaber netværk og promoverer bydelen.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller et tilsagn. Projektet er netværksskabende og lokalt forankret. Dertil har projektet en pædagogisk værdi, da arbejdet med at huske landets historie er vigtigt.

Gruppen vil dog gerne have uddybet følgende:

  1. Uddybelse af budgetposten ’support til lærere’

 SVAR fra ansøger:
Posten er til ledsagede vandringer (med vores guide), eller hjælp til lærere med at planlægge en tur. Vi vælger undervejs hvad der vil give mest mening.

Support til lærere er ment som konkret support til en lærer, der planlægger konkret undervisning, altså en konkret ekskursion med en given klasse. Vi vil rådgive om hvordan man bruger materialet (det eksisterende og det nye), fx. via zoom. Vi kan udvikle materialet ved enten selv at gå turene (eller observere), eller ved at arbejde sammen med en lærer om at lægge en rute.
Det er relativt billigere at give support, end at være ude som guide / observatør med klassen. På den måde kan man få flere klasser med.
Det giver også mulighed for at vi får lærerens faglige og praktiske viden ind i planlægningen af turene.
Support er forskellig fra udgifterne i posten workshop for lærere, der er et møde om, hvordan man bruger interaktivt kort og nye materiale generelt.

 

 

 H: GLiMT Amagers aktiviteter i Amager Vest 2021
Ansøgt beløb: 263.000kr. Sagsnummer: 2021-0083299
Vi søger om støtte til en række målrettede og planlagte scenekunstaktiviteter i Amager Vest resten af 2021 i samarbejde med lokale partnere.

Afholdelsesdato: 1. maj – 31. december 2021

Ansøger: GLiMT Amager

Samlet budget: 263.000kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Børn og unge:
Arbejdsgruppen indstiller til videre diskussion i lokaludvalget, da meget få af aktiviteterne er direkte netværksskabende. Dertil er budgettet mangelfuldt; arbejdsgruppen ønsker at se det fulde budget for hele året (418.000, -) og vil have uddybet budgettet for de enkelte arrangementer, samt antal forestillinger, antal publikummer pr forestilling mm.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen er positive, da projektet viser et varierende program og afholdelsessteder over det meste af bydelen. Det er positivt at ansøger også søger andre fonde.
Gruppen vil dog gerne invitere ansøger til foretræde, da de finder beskrivelser og budget utilstrækkelige. Gruppen vil blandt andet have svar på følgende:

  1. En forklaring af ordningen ’lille storbyteater’.
  2. Er alle forestillinger gratis?
  3. Hvordan bidrager Islands Brugge Kulturhus til ’speciallavet forestilling’?
  4. Betaler GLiMT leje i Ørestad Skøjtehal?

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen er positiv og værdsætter det varierende program og målgrupper, især forestilling for de udsatte. Gruppen indstiller dog til drøftelse i lokaludvalget, da det er et stort beløb og det er svært at gennemskue budgettet. Ansøger inviteres til foretræde.

Spørgsmål til og svar fra ansøger:

Bemærkning fra sekretariatet: Ansøger kommer til foretræde.

  1. Involverer forestillingerne publikum: Er forestillingerne netværksskabende?

    SVAR:
    Mange af forestillingerne er aktiviteter hvor publikum mødes og oplever noget sammen og

    på den måde skaber nogle oplevelsesrum hvor publikum har en fælles oplevelse og

    dermed skaber forståelsen af at høre sammen.

    Nogle af forestillingerne involverer forskellige aktører og samarbejdspartnere og er mere

    netværksskabende i den forstand, især undervisningsprojektet "Rejser på Stedet" hvor de

    unge skaber forestillingen og "GLiMT af en Kabaret" i Ørestad Skøjtehal hvor skøjteløbere

    fra Ørestad Skøjteklub er med til at skabe forestillingen.

    Forestillingerne for brugerne på Sundholm er en start på et større arbejde hvor vi først vil

    skabe scenekunstoplevelser til dem som gruppe, og derpå med tid, få dem med til

    arrangementer og aktiviteter hvor andre borgere er, så de oplevelsesrum en forestilling er,

    og et fysisk rum som Maskinhallen på Sundholm, bliver steder de får fælles oplevelser

    med andre. Her vil vi samarbejde med Frivilligcenter Amager, Kirkens Korshær,

    Aktivitetscentret Sundholm og SAND.

     

  2. Budgettet er mangelfuldt; arbejdsgruppen ønsker at se det fulde budget for hele

    året (418.000, -) og vil have uddybet budgettet for de enkelte arrangementer, samt

    antal forestillinger, antal publikummer pr forestilling mm.

    SVAR:
    Vi har vedhæftet et mere detaljeret budget. Vi har også indført de poster som vi selv

    dækker fra vores driftsbevilling.

    Vi har valgt ikke at lave aktiviteten med forestillingen ”Det der er Tilbage” i Ørestad Kirke

    og trækker den tilbage fra ansøgningen, da vi desværre er kommet til at tvivle stærkt på at

    den forestilling, der går ud på at samle mennesker (og typisk ældre mennesker) tæt på

    hinanden, ikke kan lade sig gøre til efteråret. Vi håber at genopsætte den til 2022, når der

    er mere klarhed omkring covid situationen.

    Bemærkning fra sekretariatet: Det detaljerede budget er vedlagt som bilag  'H - GLiMT Amager 2021 - DETALJERET budget'

  3. En forklaring af ordningen ’lille storbyteater’: Hvad bruges den kommunale støtte til?

    SVAR:
    Lille storbyteater ordningen er en fire-årig aftale mellem Kommunen og GLiMT Amager.

    Der er en aftale mellem Kulturforvaltningen og GLiMT Amager, der definerer hvad teatret

    som minimum skal leve op til.

    Vi modtog stort set halvdelen af det beløb vi oprindeligt havde søgt fra Kommunen, den

    laveste bevilling der er blevet givet til et lille storbyteater hidtil. Den årlige egen-produktion

    som er grundlæggende i aftalen, tager en betydelig del af vores årlige bevilling.

    Faktisk er der underskud fra start af, men heldigvis har bevillinger fra Statens Kunstfond

    kunne dække de første to produktioner.

    Det gør desværre helt konkret at vi er meget afhængige af yderligere finansiering for at få

    skabt vores bydelsaktiviteter, undervisnings- og udviklingsprojekter som vi planlægger og

    ser som en meget vigtig del af vores virke. Vi tror ikke på høje billetpriser, da vi mener at

    scenekunst skal være let tilgængeligt for alle, så billetter er ikke en stor indtægt for GLiMT

    Amager, som mange andre teatre ellers forøger deres budget med.

    Vi håber på sigt at få nogle større fonde til at se nødvendigheden i at de går ind og støtter

    alle de aktiviteter, men indtil videre har vi desværre kun fået afslag.

    For at I kan få et indblik i hvad aftalen med KK kræver, er teksten indført her:

    Det er en forudsætning for Glimts tilskud, at Glimt, i aftalens løbetid opfører mindst 3

    forestillinger, pr. kalenderår, hvoraf mindst 1 er egen- eller co-produceret. Sammenlagt

    skal teatret have mindst 20 opførelser årligt.

    Det er desuden en forudsætning, at teatret opfylder minimum 3 af følgende 5 mål:

    · At skabe samarbejder med minimum 2 lokale institutioner, der normalt ikke

    arbejder med scenekunst

    · At sikre mere bæredygtighed i produktionen ved at samarbejde med minimum

    et andet teater om udbredelse af forestillinger til flere scener.

    · At tilbyde minimum et undervisningsforløb eller en aktivitet for børn og unge

    indenfor scenekunst eller moderne cirkus

    · At teste mulige former for outreach i forbindelse med 2 forskellige forestillinger

    At spille 2 forestillinger i byrum, der ikke normalt anvendes til scenekunst

     

  4. Er alle forestillinger gratis?

    SVAR:
    Mange af de aktiviteter vi har søgt om er gratis. Der er nogle af de aktiviteter med få

    publikum hvor vi muligvis vil indføre en billet pris på 30 - 50 kr. for at sikre os at dem der

    melder sig til også kommer. Der er en tendens til at en gratis billet let kan skippes, hvilket

    dermed optager pladsen fra andre interesserede.

     

  5. Hvordan bidrager Islands Brugge Kulturhus til ’speciallavet forestilling’?

    SVAR:
    De stiller lokale, tekniker og forplejning til rådighed.

     

  6. Betaler GLiMT leje i Ørestad Skøjtehal? SVAR:

Nej. Forestillingen laves i samarbejde med Ørestad Skøjteklub der kan bruge hallen til

deres aktiviteter uden at betale leje.

 

 

I: Ømhedsaktivistisk Hvilerum
Ansøgt beløb: 31.840kr. Sagsnummer: 2021-0083313
Der søges om støtte til oprettelse at det permanente kunstterapeutiske og
kunstaktivistiske rum Ømhedsaktivistisk Hvilerum i Foreningen for Kunst og
Mental Sundheds lokaler på Sankt Elisabeths Hospital, Amager. Åbningen af
rummet vil blive markeret med en oplæsning af forfattere tilknyttet foreningen.
Der søges også støtte til oplæsningshonorar i denne forbindelse.

Afholdelsesdato: åbning 28. maj. Permanent projekt.

Ansøger: Foreningen Kunst og Mental Sundhed

Samlet budget: 46.840kr

Indstilling fra arbejdsgruppen for Kultur og fritid:
Arbejdsgruppen indstiller til videre drøftelse i lokaludvalget. Å ene siden er projektet lokalt forankret og taler til hjertet, å anden side opleves projektet lidt luftigt.

Gruppen har følgende spørgsmål til ansøger:

  1. Hvordan vil I vedligeholde rummet?
  2. Hvordan vil I bruge rummet fremadrettet?
  3. Hvordan samarbejder I med lokale de unge psykiatribrugere?

SVAR fra ansøger:· 

1. Foreningen Kunst og Mental Sundhed er drevet af frivillige og vedligeholdelse af vore lokaler, inkl. Hvilerummet vil blive varetaget af disse.

2. Ømhedsaktivistisk hvilerum er tænkt som et fristed for sanser og tanker, hvor rummenes institutionelle markører er væk. Mange af FKMS’ brugere har neurodiverse nervesystemer, der kan være på overarbejde i sociale sammenhænge og rummet vil give mulighed for at trække sig tilbage uden at behøve at gå hjem.

3. Vores brugere er primært unge psykiatribrugere, der kommer i vores kunstgrupper eller som frivillige. Enten under eller efter deres indlæggelse i psykiatrisk center Amager, som vi har et tæt samarbejde med og formanden for FKMS er overlæge der. Vi har derfor et tæt samarbejde med de unge psykiatribrugere og FKMS er tænkt som mulighed for at indgå i meningsfulde fællesskaber og kunstgrupper under eller efter en indlæggelse i psykiatrien, hvor der ikke er krav om produktion eller at præstere noget særligt. Vi har både skrivegrupper, udstillingsprojekter og Hospitalsradio, hvor vi producerer podcasts og hvor psykiatribrugere er værter.

Indstilling fra arbejdsgruppen for Social, omsorg, sundhed, integration og erhverv:
Arbejdsgruppen er positive, da der er interessant projekt, men lidt svært at gennemskue hvad aktiviteten rummer.

Arbejdsgruppen indstiller til videre drøftelse i lokaludvalget og vil gerne invitere ansøger til foretræde.

Bemærkning fra sekretariatet: Ansøger kommer til foretræde.

Løsning

At lokaludvalget drøfter og vedtager sit svar til ansøgerne på baggrund af arbejdsgruppernes indstillinger.

 

Økonomi

Lokaludvalgets bevillinger til de enkelte ansøgere uddeles som underskudsgaranti fra Bydelspuljen.

Lokaludvalget har 9 eksterne ansøgninger til september-puljen til behandling til et maksimalt beløb på 521.398 kr. af 2021 midlerne. 

 

 

Beslutning

A: Ansøgningen Familien Norden – en ny saga for og med unge fik bevilget 55.000 kr.

 

B: Ansøgningen Sommer på stranden – dyreplanter & plantedyr fik bevilget 
50.000 kr. Samlet budget blev rettet til 230.000 kr.

 

C:  Ansøgningen MuCirkus – oplev magien ved klassisk musik
fik under afstemning afslag på sin ansøgning med den begrundelse, at projektet vurderes ikke i tilstrækkelig grad at leve op til kriterierne om netværksskabelse, debatskabelse eller profilerende for bydelen.

Følgende stemte for: Christian Eggert, Uffe Meulengracht, Peter Hess-Nielsen, Kim J. Henriksen, Daniel Wiegell, Jesper Schou Hansen, Jill Petersen

Imod: Nete Skøtt, Lasse Vogel, Kresten Thomsen, André Vedgren, Cecilie Kaysen,  Arne Bjørn Nielsen, Mark Gray,  Erhardt Franzen,  Marianne Nissen, Nick Vikander

Undlader: Andreas Petersen,

 

D: Ansøgningen Grundlovsdag 2021 – Sundholms Fremtid fik bevilget 32.900 kr.

 

E: Ansøgningen Brug dit sprog og lad det vokse fik bevilget 20.000kr.

 

F: Ansøgningen Internationale klovneshows på Hørgårdens genbrugsstation
fik bevilget 6.500 kr.

 

G: Ansøgningen Amager 1940-45 på gaden og i skole fik bevilget 17.000kr.

 

H: Hanne Schmidt deltager fra behandlingen af dette punkt.
Ansøgningen GLiMT Amagers aktiviteter i Amager Vest 2021 fik under afstemning bevilget 263.000 kr.

Følgende stemte for: Christian Eggert, Nete Skøtt, Lasse Vogel, Uffe Meulengracht, Peter Hess-Nielsen, Hanne Schmidt, Kresten Thomsen, André Vedgren, Cecilie Kaysen, Andreas Petersen, Mark Gray, Kim J. Henriksen, Erhardt Franzen, Daniel Wiegell, Marianne Nissen, Nick Vikander, Jesper Schou Hansen, Jill Petersen

Imod: Arne Bjørn Nielsen

Undlader: ingen

 

I: Hanne Schmidt forlader mødet fra behandlingen af dette punkt.
Ansøgningen Ømhedsaktivistisk Hvilerum fik under afstemning bevilget 31.840 kr.

Følgende stemte for: Christian Eggert, Nete Skøtt, Lasse Vogel, Uffe Meulengracht, Peter Hess-Nielsen, Kresten Thomsen, André Vedgren, Cecilie Kaysen, Andreas Petersen, Arne Bjørn Nielsen, Mark Gray, Kim J. Henriksen, Erhardt Franzen, Daniel Wiegell, Marianne Nissen, Nick Vikander, Jesper Schou Hansen, Jill Petersen

Imod: Ingen

Undlader: Ingen

 




Til top